Trouwuitnodigingen

Het is jouw dag. Laat dit zien met gepersonaliseerde uitnodigingen

Trouwuitnodigingen

Het is jouw dag. Laat dit zien met gepersonaliseerde uitnodigingen

Trouwuitnodigingen

Trouwuitnodigingen

Trouwuitnodigingen maken hoeft geen tijdrovende of vervelende klus te zijn. Dankzij albelli is de uitnodiging voor je huwelijk in een mum van tijd gefikst. Het enige waar jij rekening mee moet houden, is het aantal gasten dat je graag wil uitnodigen: voor de receptie, het avondfeest of beide. Zodra je het juiste aantal weet, kan je beginnen met de creatie van de huwelijksuitnodigingen. Save the date! Of: Wij gaan trouwen! En wat misschien nog veel leuker is: net als je menukaart of muziekkeuze, kan je de uitnodigingen volledig persoonlijk maken. Zo wordt het pas écht jullie dag!

Trouwuitnodigingen zelf maken

Een trouwuitnodiging maken is best wel spannend! Zo komt alles nog dichterbij. Want vergis je niet, ook al ben je vroeg genoeg begonnen met de voorbereidingen, die verlovingstijd is zo voorbij. Dat beseft albelli maar al te goed. Dankzij onze gebruiksvriendelijke website kan je heel snel huwelijksuitnodigingen maken. Je kiest gewoon het design dat het best bij jullie als koppel past. Of je nu houdt van klassiek, romantisch, hip, vintage of retro: het wordt beslist een pareltje van een kaartje! Waarom zou je de uitnodiging voor je huwelijk laten maken door een graficus of designer als je het helemaal zelf kan doen? Sterker nog: door je huwelijksuitnodigingen zelf te maken, geef je meteen een heel persoonlijke touch aan je trouwfeest. Wedden dat je gasten dat nooit zullen vergeten?

Originele trouw- en huwelijksuitnodigingen

De dag dat je trouwt zal altijd speciaal blijven. Het wordt ook de datum die in jullie trouwringen gegrafeerd zal staan. Kortom, een unieke dag. Zo’n speciale dag – jullie dag! – verdient dan ook speciale trouwuitnodigingen. Laat je creativiteit gerust de vrije loop bij het ontwerp van jullie originele trouwuitnodigingen. Die “ja” bij het huwelijksaanzoek, zal ook een “ja” worden bij de trouwgelofte. Dus waarom geen “ja” zeggen tegen zelfgemaakte, originele uitnodigingen?

Huwelijksuitnodiging met foto

Je hebt ongetwijfeld wel ergens zo’n topfoto liggen van jullie samen. Een leuk kiekje van een onverwachte, tedere omhelzing. Of een foto die gemaakt werd op het strand, bij zonsondergang of tijdens die onvergetelijke rit op de vespa’s. Waarom zou je dat fantastische moment niet vereeuwigen op papier? En die foto gebruiken als uitnodiging voor je huwelijk? De afwerking kies je volledig zelf: sepia, zwart-wit, pasteltinten of vrolijke kleurtjes. Een huwelijksuitnodiging met foto laat jou dat topmoment nog eens opnieuw beleven.

Huwelijks- en trouwuitnodigingen kopen bij albelli

Nadat je tevreden bent over je persoonlijke creaties zijn de trouwuitnodigingen eenvoudig online te bestellen. Aarzel niet langer om je huwelijksuitnodigingen te kopen en verras je vrienden en familie met een persoonlijke uitnodiging.

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×

De minimale afmetingen voor een vierkante zending zijn 140 x 140 mm. Indien je graag 10x10 cm kaartjes per post naar de ontvanger wilt sturen, raden we je aan een ander formaat te selecteren of de kaartjes in een grotere envelop te verzenden. Vierkante kaarten van 15x15 cm moeten gefrankeerd worden aan het tarief van niet-genormaliseerde zendingen.

Lees meer op de website van bpost.

Terug
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×