Save the date kaartjes

Maak jouw bijzondere dag nog specialer

Save the date kaartjes

Maak jouw bijzondere dag nog specialer

Trouwkaarten / Save the Date

Save the Date trouwkaarten

Zit je verlovingsring als gegoten en heb je de datum voor je grote dag geprikt, dan kun je aan de slag met de eerste voorbereidingen voor jouw droomhuwelijk. Save the Date kaartjes zijn de manier bij uitstek om vrienden en familie alvast op de hoogte te brengen van jullie verloving en het aankomende feest. Vaak kies je ervoor om ruim voldoende tijd te nemen om je huwelijk tot in de puntjes te plannen. Je weet dus al maanden tot zelfs een jaar vooraf wanneer je feest gaat plaatsvinden. Als je op tijd een Save the Date kaart stuurt naar iedereen die je er graag bij wil, is de kans groot dat er niemand ontbreekt tijdens jullie speciale moment.

Save the Date kaartjes zelf maken

Wanneer je Save the Date kaartjes zelf maakt, heb je het grote voordeel dat je ze geheel kunt aanpassen aan jouw smaak, wensen en eventueel het thema van je huwelijk. Kiezen jullie voor een traditioneel feest, dan heb je bij albelli een scala aan templates die perfect als basis kunnen dienen voor de Save the Date kaartjes. Maar ook wie originele Save the Date kaartjes op het oog heeft, is bij albelli aan het juiste adres. Of je nu een ontwerp wil met een vleugje humor, een modern design of een prachtige foto, de mogelijkheden zijn uitgebreid en divers.

Save the Date kaartjes met foto

Save the Date trouwkaartenmet een mooie foto zullen zeker gewaardeerd worden door je gasten. Ze zijn uniek, persoonlijk en leuk om nadien bij te houden als herinnering. Je kunt in je albums duiken op zoek naar een leuk plaatje van jullie beiden of een paar nieuwe foto’s laten maken door een heuse fotograaf. Idealiter is het een foto die jullie toont zoals jullie zijn en waar je spontaan en vrolijk op staat. De kans is groot dat hij bij heel wat gasten op de kast beland en daar blijft staan tot je definitieve uitnodigingen uitgestuurd worden. Daarnaast is het ook voor jezelf een leuke herinnering aan het begin van een mooi liefdesverhaal.

Save the Date kaarten bestellen bij albelli? Begin direct!

Zie je het helemaal zitten om je Save the Date kaartjes zelf te ontwerpen en kan je niet wachten om ermee aan de slag te gaan, dan vind je bij albelli alles wat je nodig hebt om je geïnspireerd en creatief te stimuleren. Er zijn verschillende voorbeelden, templates en opties in diverse stijlen en kleurtinten. Laad je favoriete foto op en probeer online verschillende combinaties en kleuren uit tot je een speciaal Save the Date kaartje hebt dat helemaal bij jullie past. Eens je tevreden bent, kun je het aantal kaartjes bestellen dat je nodig hebt en van start gaan met de verdere voorbereidingen van je feest. Je kunt bijvoorbeeld al eens uitzoeken welke mogelijkheden albelli te bieden heeft voor je uitnodigingen en bedankkaartjes .

Twee papiersoorten

 

 

Premium papier
 

Ontwerp een ongevouwen of gevouwen kaart. Je ontwerp wordt afgedrukt op papier van hoge kwaliteit, met een professionele afwerking.

 

Fotopapier
 

Eenvoudig en betaalbaar! Laat je enkelzijdige ontwerp afdrukken op fotopapier. Perfect voor iedere gelegenheid en bovendien erg mooi.

 

Terug
×

De minimale afmetingen voor een vierkante zending zijn 140 x 140 mm. Indien je graag 10x10 cm kaartjes per post naar de ontvanger wilt sturen, raden we je aan een ander formaat te selecteren of de kaartjes in een grotere envelop te verzenden. Vierkante kaarten van 15x15 cm moeten gefrankeerd worden aan het tarief van niet-genormaliseerde zendingen.

Lees meer op de website van bpost.

Terug
×
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

    Kies een kaartsoort:
     
    Vanaf:

    Formaat:

    ×