1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Trouw bedankkaartjes
30% korting op kaarten | Code: HERBELEEF20 | t.e.m. 24-09, 10:00 uur

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Bedankkaartjes huwelijk

Bedank je gasten op een persoonlijke manier

Trouw bedankkaartjes

Bedankkaartjes huwelijk

Je bent in het huwelijksbootje gestapt met de liefde van je leven en hebt er een prachtige dag op zitten. Vrienden en familie waren aanwezig op je feest om je geluk te delen. Je bent overladen met geschenken en complimenten. Kortom, het was een dag om nooit te vergeten en daar wil je iedereen die er deel van heeft uitgemaakt voor bedanken. De beste manier om dit te doen is door het sturen van bedankkaartjes na je huwelijk. Bij albelli heb je een ruime keuze aan bedankkaartjes rond trouwen in verschillende stijlen, kleuren en vormen. Zo is het eenvoudig om bedankkaartjes voor je huwelijk te vinden die perfect aansluiten bij je feest, je persoonlijkheid of het thema van je grote dag.

Bedankkaartjes huwelijk zelf maken

Wanneer je beslist om de bedankkaartjes voor je huwelijk zelf te maken, ben je er zeker van dat ze helemaal bij jullie passen en uniek zijn. Misschien heb je al een scala aan ideeën over de kleur en stijl die je wil gebruiken om de bedankkaartjes voor je bruiloft te maken, maar in het andere geval heeft albelli tal van voorbeelden om je te inspireren. Je kunt vertrekken vanuit een template en zo je trouw bedankkaarten zelf maken of starten met een blanco kaartje. Het leukste is om dit als koppel te doen. Zo kunnen jullie nog eens nagenieten van jullie huwelijksdag en past het kaartje feilloos bij wie jullie zijn als koppel.

Bedankkaartjes trouwen met foto

Een leuke manier om vrienden en familie te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie feest zijn bedankkaartjes voor je huwelijk met foto. Wellicht was er een fotograaf aanwezig op je grote dag en hebben ook de gasten heel wat foto's genomen, dus je hebt zeker een ruime keuze in mogelijke foto’s voor je bedankkaartjes. Het grote voordeel van bedankkaartjes voor je huwelijk met foto is hun originele en persoonlijke karakter. Een foto trouwkaartjes is niet enkel een bedankje, maar ook een blijvende herinnering aan een fantastisch feest. Kleine bedankkaartjes voor je bruiloft met een foto blijven vaak ook voor eeuwig bewaard door heel wat vrienden en familie.

Trouw- of huwelijksbedankkaartjes kopen bij albelli? Begin direct!

Huwelijksbedankkaartjes kopen geeft je de kans om nog even te blijven genieten van jullie moment. En het is gewoon leuk om ze te maken, een stijl en foto uit te kiezen, een gepast tekstje te zoeken en de reacties van je gasten af te wachten zodra de kaartjes de deur uit zijn. Bovendien wil je niet te lang na je huwelijk wachten om trouwkaarten te kopen. Idealiter vertrekken ze ten laatste een week na het feest. Wacht dus niet langer en ga aan de slag bij albelli voor de leukste huwelijksbedankkaartjes.

Waarom mensen van albelli houden

8.8 op basis van 185 beoordelingen

slim_arrow_left

Tevreden van het resultaat


Mieke

De foto’s misten wat diepte van kleur in de glanzende uitvoering. Het papier was ook niet echt wit. De plooi in het midden van het kaartje was een beetje scheef . Had eerst de extra matte uitvoering besteld en kon daardoor vergelijken.


Peter

Makkelijk te ontwerpen, mooi resultaat, goeie kwaliteit (zoals altijd bij Albelli). Zonder twijfel de beste in zijn vak!


Sofie

Heel mooie kwaliteit


Liesbeth

Levering + het afwerking van de kaarten is gewoon goed niks op aan te merken heel tevreden 😊


Mevr. Shana Veuskens

Mooie, stevige fotokaarten aan een heel goede prijs!


Een fiere mama
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!