1. Home
  2. Fotokaarten
  3. Bedankkaartjes verjaardag
0
dagen
0
uren
0
min.
0
sec.
0
dagen
0
uren
0
min.
0
sec.

 |  

Code:

Lees meer Sluiten arrow_right

Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen. Deze korting is niet geldig op de verzendkosten.

Bedankkaartjes verjaardag

Verras je vrienden na je verjaardag met gepersonaliseerde bedankkaarten en laat zien hoe blij je bent met hun cadeaus. Kies een ontwerp dat je leuk vindt voor je uitnodigingen, pas het aan met je favoriete foto van het feest of maak een collage met de mooiste momenten van die dag.

Bedankkaartjes verjaardag

Bedankkaartjes verjaardag met foto

Verjaren is altijd leuk, zeker wanneer er feestjes en geschenkjes bij komen kijken of een gezellig samenzijn met vrienden en familie. Achteraf wil je dan iedereen laten weten dat je een geweldige dag hebt gehad. De ideale manier om dit te doen is door het versturen van bedankkaartjes voor je verjaardag met foto. Een foto maakt de bedankingskaartjes voor je verjaardag namelijk uniek en persoonlijk. Je kunt een foto gebruiken die op het feestje zelf is getrokken of gewoon een leuke foto van jezelf dat je nog hebt liggen.

Bedankkaartjes verjaardag zelf maken

Bedankkaartjes voor je verjaardag zelf maken, zorgt ervoor dat ze helemaal aansluiten bij je persoonlijkheid en de mensen die ze ontvangen. Er zijn heel wat stijlen waaruit je kunt kiezen bij albelli wanneer je zelf verjaardag bedankkaartjes wil maken. Kies bijvoorbeeld voor een vleugje humor, iets met een echte retro look, een modern kaartje of eerder een abstract model. Zoek vooraf een leuke foto uit om op het kaartje te zetten. Een combinatie tussen een oude foto van jezelf en een recente kan een heel leuk effect hebben.

Bedanktkaartjes voor verjaardag bestellen bij albelli? Begin direct!

Bedanktkaartjes voor je verjaardag bestellen doe je best snel na het feestje dat je hebt gegeven. Zo zit het bij iedereen nog vers in het geheugen. Bij albelli je verjaardag bedanktkaartjes kopen, is eenvoudig en gaat snel. Je kiest een template op de website die je het leukste vindt en kunt meteen aan de slag gaan. Je voegt een foto en tekst toe en voor je het weet zijn je kaartjes klaar om te versturen.

Onze klanten houden van onze fotokaarten

4.5 op basis van 549 beoordelingen

slim_arrow_left

Heel wat mogelijkheden om gebruik te maken van een voorontwerp, met ondertussen een gamma aan keuzes van achtergrond, kaders, indeling van foto's, clipart, ... geven een booster aan je eigen creativiteit. Leuk om met Albelli te werken. En ... regelmatig krijg je een stevige korting die graag meegenomen is, waarvoor dank aan het team!


Els

De kaarten werden vlot geleverd en zijn heel mooi.


Erna

heel content over alles


gustaaf

Super mooie afwerking, snel en toch voordelig. Tijdig afgeleverd


josgriep

Mooi! Alles snel en perfect verlopen, ook makkelijk om historiek van vorige jaren te zien


Lillie

Zeer tevreden over het resultaat, en sneller ontvangen dan verwacht.


Julie
slim_arrow_right

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!