Lentefeestkaartjes maken

Lentefeestkaartjes maken? Verras je familie met een persoonlijk lentefeestkaartje van albelli! Bestel eenvoudig en snel originele kaartjes met eigen foto.

Lentefeestkaartjes ontwerpen

Het lentefeest is nóg specialer met zelf ontworpen kaartjes. Je hebt ze vast al eens gezien, maar heb je zelf al eens een lentefeestkaartje ontworpen voor je familie? De mogelijkheden zijn eindeloos. Verzin zelf je tekst, schrijf een mooi gedicht of gebruik je favoriete foto’s. Laat je ook inspireren door de voorbeelden van onze site om je kaarten nog specialer te maken. Door een thema te gebruiken op onze site kan je prachtige kaartjes maken én snel klaar zijn. Lentefeestkaartjes maak en koop je hier!

Maak een origineel lentefeestkaartje met een foto

Het lentefeest is voor veel mensen een feestelijke en leuke dag. Door je boodschap persoonlijk te maken verras je vrienden en familie extra op deze blije dag. Foto’s geven je de mogelijkheid om persoonlijke en leuke momenten te delen zodat niemand ze vergeet. Kies een foto die bij jou en de ontvanger past en zorg voor een onvergetelijke dag. Ontwerp online een lentefeestkaartje met foto en maak iedereen blij. Want wat is er nu leuker dan iemand op zo’n bijzondere dag te laten merken dat je aan ze denkt?

Makkelijk zelf lentefeestkaartjes maken

Bij albelli maak je lentefeestkaartjes eenvoudig zelf. Er zijn heel veel verschillende manieren om ze echt origineel te maken. Je kiest je tekst, ontwerp, foto’s en de afmetingen va je kaartjes zelf. Foto’s kan je zowel op de voorkant als op de achterkant plaatsen, waardoor de kaartjes extra uniek zijn. Kies de boodschap en vervolgens hoef je alleen nog maar te bestellen. Zo simpel is het! Je ontvangt de lentefeestkaarten inclusief gratis witte enveloppen binnen vier werkdagen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij doen ons best om al onze klanten tevreden te houden en leveren alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Mocht het toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de door ons geleverde lentefeestkaartjes, dan sturen we je nieuwe kaarten of krijg je jouw geld terug. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Dus ook op onze lentefeestkaartjes!

Lentefeestkaartjes maken

Lentefeest

Tijdens het lentefeest zetten kinderen op een feestelijke manier de eerste symbolische stappen naar de volwassenheid. Het leven wordt wat serieuzer, maar het is vooral een feest! albelli kaarten helpen je dit onvergetelijk te maken.

Hou een lentefeestkaartje voor jezelf

Je krijgt een set van 10 kaarten van je persoonlijke lentefeestkaartjes. Zo kan je er altijd eentje voor jezelf houden zodat je later met trots naar al je zelf ontworpen kaarten terug kan kijken. Als je nog eens een andere soort kaart wilt maken kan je gemakkelijk een kijkje nemen naar je eerder gemaakte ontwerpen, of laat je inspireren door de vele ideeën op de site. Hopelijk geniet jij ook van de mooie thema’s!

albelli lentefeestkaartjes

 • Verschillende formaten
 • Uitgebreide collectie thema’s
 • Leuk om te maken
 • Eenvoudig te gebruiken software
 • Importeer foto’s van je computer
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

  Kies een kaartsoort:
   
  Vanaf:

  Formaat:

  ×