Uitnodiging lentefeest

Maak een vrolijke uitnodiging voor jouw lentefeest.

Uitnodiging lentefeest

Maak een vrolijke uitnodiging voor jouw lentefeest.

Kaartjes voor een lentefeest

Heb je binnenkort een lentefeestje op de planning staan en wil je de gasten op een leuke manier op de hoogte brengen, dan is een persoonlijke uitnodiging voor het lentefeest de manier bij uitstek om dit te doen. Een originele uitnodiging voor een lentefeest blijft namelijk langer in het geheugen zitten en wordt veelal op de kast geplaatst tot lang na het feest zelf. Behalve een uitnodiging, worden vaak ook kaartjes voor het lentefeest voorzien om op het einde van de dag uit te delen aan de aanwezige gasten. Deze lentefeest kaartjes zijn enerzijds bedoeld als herinnering en anderzijds als bedankje voor de geschenkjes die je hebt gekregen en de aanwezigheid van je gasten.Je kunt kiezen om een kaartje met een leuke print te maken, maar ook fotokaarten voor je lentefeest zijn echt super om te geven. Om deze te maken moet je natuurlijk wel eerst op zoek naar een leuke foto van jezelf. Lentefeestkaartjes maak en koop je hier

Maak een origineel lentefeestkaartje met een foto

Het lentefeest is voor veel mensen een feestelijke en leuke dag. Door je boodschap persoonlijk te maken verras je vrienden en familie extra op deze blije dag. Foto’s geven je de mogelijkheid om persoonlijke en leuke momenten te delen zodat niemand ze vergeet. Wil je lentefeest kaartjes maken met een foto, dan start je met het uitzoeken van de foto die je wilt gebruiken. Deze kan speciaal voor de gelegenheid getrokken zijn, maar evengoed neem je een ouder kiekje waar je erg leuk op staat. Vervolgens kun je bij albelli kiezen uit een scala aan templates die aangepast zijn aan het thema lentefeest. Je gebruikt ze als basis om de kaartjes voor je lentefeest maken en past ze dan zelf aan met je foto en tekst. Ook de uitnodiging voor het lentefeest kun je zelf maken. Idealiter zorg je ervoor dat de uitnodiging en de uitdeelkaartjes in dezelfde stijl zijn.

Makkelijk zelf lentefeestkaartjes ontwerpen

Bij albelli ontwerp je lentefeestkaartjes eenvoudig zelf. Er zijn heel veel verschillende manieren om ze echt origineel te maken. Je kiest je tekst, ontwerp, foto’s en de afmetingen van je kaartjes zelf. Foto’s kan je zowel op de voorkant als op de achterkant plaatsen, waardoor de kaartjes extra uniek zijn. Kies de boodschap en vervolgens hoefje alleen nog maar te bestellen. Zo simpel is het! Je ontvangt de lentefeestkaarten inclusief gratis witte enveloppen binnen vier werkdagen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij doen ons best om al onze klanten tevreden te houden en leveren alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Mocht het toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de door ons geleverde lentefeestkaartjes, dan sturen we je nieuwe kaarten of krijg je jouw geld terug. Wij bieden altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Dus ook op onze lentefeestkaartjes!

Lentefeestkaartjes maken

Lentefeest

Tijdens het lentefeest zetten kinderen op een feestelijke manier de eerste symbolische stappen naar de volwassenheid. Het leven wordt wat serieuzer, maar het is vooral een feest! Heb je binnenkort een lentefeestje op de planning staan en wil je de gasten op een leuke manier op de hoogte brengen, dan is een persoonlijke uitnodiging voor het lentefeest de manier bij uitstek om dit te doen. Een lentefeest uitnodiging moet enerzijds alle praktische informatie bevatten die de gasten nodig hebben en anderzijds een leuke uitstraling hebben. Een originele uitnodiging voor een lentefeest blijft namelijk langer in het geheugen zitten en wordt veelal op de kast geplaatst tot lang na het feest zelf.

Hou een lentefeestkaartje voor jezelf

Je krijgt een set van 10 kaarten van je persoonlijke lentefeestkaartjes. Zo kan je er altijd eentje voor jezelf houden zodat je later met trots naar al je zelf ontworpen kaarten terug kan kijken. Als je nog eens een andere soort kaart wilt maken kan je gemakkelijk een kijkje nemen naar je eerder gemaakte ontwerpen, of laat je inspireren door de vele ideeën op de site. Hopelijk geniet jij ook van de mooie thema’s!

albelli lentefeestkaartjes

 • Verschillende formaten
 • Uitgebreide collectie thema’s
 • Leuk om te maken
 • Eenvoudig te gebruiken software
 • Importeer foto’s van je computer
Lees meer

Bedankkaartjes lentefeest

De bedankkaartjes voor het lentefeest geef je aan het einde van de dag aan je gasten of je stuurt ze later op. In dit laatste geval maak je de bedankingskaartjes voor het lentefeest op een later tijdstip en heb je de mogelijkheid om een foto te gebruiken die tijdens het feestje getrokken is. Je gaat best snel aan de slag na het feestje zodat je gasten niet te lang moeten wachten op deze leuke herinnering. Vanzelfsprekend voorzie je een aangepaste tekst voor dit bedankkaartje. Wanneer je ook uitnodigingen bij albelli hebt gemaakt, weet je alvast in welke stijl je de kaartjes kunt ontwerpen.

Kaartjes voor een lentefeest bestellen

De kaartjes voor het lentefeest bestellen doe je vooraf wanneer je ze de dag zelf wil uitdelen. Bij albelli kun je de bestelling plaatsen zodra je klaar bent met ontwerpen. De kaartjes worden snel geleverd zodat je ze ruim op tijd hebt. De uitnodigingen voor je lentefeest bestellen moet je natuurlijk al eerder doen. Wanneer je ze een paar weken op voorhand stuurt, hebben de gasten genoeg tijd om een geschenkje te halen en de datum vrij te houden. Zo ben je er zeker van dat iedereen kan komen op deze unieke dag.

Start meteen

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

  Kies een kaartsoort:
   
  Vanaf:

  Formaat:

  ×