Creatief aan de slag met jouw zomerfoto’s

Door Albelli op 15 augustus 2022

Wil je het zomergevoel nog niet kwijt? Gebruik je zomerfoto’s voor albelli fotoboeken, wanddecoratie en meer. Bekijk deze makkelijke, creatieve ideeën en ga aan de slag.

Herbeleef en deel je mooiste zomermomenten met familie en vrienden via een paar stappen in de albelli-app of probeer in een creatieve bui onze online- of desktop-software. Van fotoboeken tot vrolijke fotokaarten: vereeuwig je zomer.

Maak een minikoffietafelboek

Een klein boek maakt grote indruk. Hoewel grote koffietafelboeken meer opvallen, haal je met een kleiner vierkant reisboek net zo goed de zon in huis. Ze zijn ideaal voor het verzamelen van al die leuke vakantiemomenten. En dat is niet alles: ze hebben ook het perfecte formaat voor je favoriete zomerse Instagram-foto’s.

Meteen beginnen

Fleur je uitzicht op met wanddecoratie

 

Het adembenemende landschap dat je ziet vanaf het balkon op je hotelkamer, dat geweldige uitzicht op zee en een glunderend gezicht na een dag aan het strand. Het zijn die vakantiemomenten waar je elke dag van wil genieten. Word elke ochtend wakker met wanddecoratie van jouw favoriete zomerse herinneringen om ze het hele jaar door te koesteren. Voor grote wanddecoratie die jouw kamer in een handomdraai een nieuwe uitstraling geeft, gebruik je een foto met de hoogst mogelijke resolutie, zodat elk detail zichtbaar is bij het afdrukken. Kun je niet kiezen uit je vele mooie foto’s? Ga dan voor een van onze lay-outs met meerdere foto’s om een kleurrijke collage te maken.

Meteen beginnen

Zonnestraaltjes in je brievenbus

Met zelfontworpen kaarten deel je zomerse updates met familie en vrienden. Je kunt je eigen uitnodigingen maken voor de (tuin)feestjes waar je al zo lang naar uitkijkt, bedankkaartjes sturen na een familiereünie of je leukste vakantiefoto opsturen en laten weten hoe het gaat. Omdat je in pakjes van tien kan bestellen, heb je meteen meerdere kaartjes om te versturen.

Meteen beginnen

Ga voor foto’s in retrostijl

 

Zorg voor een instant camera-look met onze retro foto’s. Om een speelse fotomuur van jouw vakantiemomenten te maken, plaats je ze rond een aantal grotere fotoafdrukken en combineer je verschillende formaten. Je kunt soortgelijke kleuren gebruiken, zoals zonnig geel, bessenrood of levendig zeeblauw, om een harmonisch geheel te krijgen in een reeks foto’s voor jouw kamer. Onder onze retro foto’s kan je ook een klein onderschrift plaatsen, dus waarom voeg je niet wat citaten of plaatsnamen toe om je verhaal te vertellen?

Meteen beginnen

Maak een stralende fotomok

 

De eerste ochtend terug op het werk na een vakantie is nooit de makkelijkste, toch? Maar met een zomerse foto op een fotomok, kun je dat vakantiegevoel vasthouden en kijk je met een lach terug op die mooie zomerherinnering. Ze zijn heel snel gemaakt en makkelijk aan te passen met clipart, lay-outs en tekst – perfect voor een persoonlijk opkikkertje op je bureau.

Meteen beginnen

Plan je volgende vakantie met een fotokalender

Wat is het beste aan thuiskomen van een vakantie? Aftellen naar de volgende reis, natuurlijk! Met een fotokalender kun je elke maand een ander moment vieren, en je kunt ook al je belangrijke data toevoegen in onze software – begin met het toevoegen van jouw volgende uitstapjes.

Meteen beginnen

Vertel alles over jouw zomer

De zomer zit altijd boordevol avonturen, of je nu naar een nieuwe bestemming bent gereisd of je eigen omgeving hebt ontdekt. Dus waarom zou je niet één groot fotoboek maken om je volledige zomerverhaal te vertellen? In deze blog vind je de beste tips om je fotoboek helemaal zelf te maken, het aan te passen met kaarten en clipart, en extra pagina’s toe te voegen, zodat je nooit een moment in je fotoboek hoeft te missen. Er zijn ook handige tips over hoe je onze themaboeken kunt gebruiken. Dus zelfs als je het bij Brussel hebt gehouden of als je niet veel verder bent gegaan dan de Ardennen, kun je al je hoogtepunten van de zomer vastleggen in een fotoboek met een Nederlands thema uit onze collectie lokale reizen. Al het ontwerpwerk is al voor jou gedaan, je hoeft alleen nog maar jouw foto’s en bijschriften toe te voegen.

Meteen beginnen

Hoe haal je het maximale uit al je fantastische zomermomenten? Of je nu klaar bent om aan je fotoboek te beginnen, de zon in huis wilt halen met prachtige wanddecoratie of je zomerverhalen met je familie wilt delen, al onze producten zijn heel eenvoudig te maken met onze software. Wil je deze zomer nog meer mooie herinneringen vastleggen? Doe dat dan onderweg met de gratis albelli-app. Verzamel de foto’s op jouw telefoon en koester elk klein moment.

Meteen beginnen