Op 23 maart was het eindelijk zo ver: de SafeShops Awards!. Onze marketeers Laura en Evelyne reisden af naar België om de prijs van Payment Hero in ontvangst te mogen nemen!

De Safeshop Awards zijn een initiatief van SafeShops.be en zijn de eerste door onderzoek gesteunde e-commerce awards in België. Om tot de beoordeling van de deelnemende webshops te komen werd er gekeken naar het online koopgedrag van consumenten en aan welke vereisten een webshop moet voldoen in ogen van de consument. Aan het onderzoek deden meer dan 2.200 consumenten mee.

De Safeshop Awards bestaan uit drie categorieën, namelijk: Logistic Champion, Payment Hero en Customer Friendliness. De ‘Payment Hero’, gewonnen door albelli, werd op de volgende criteria beoordeeld:

• Helderheid in prijzen en kosten, bijvoorbeeld verzendkosten en eventueel bijkomende kosten bij bepaalde betalingsmethoden
• Gebruiksvriendelijke betalingsmethode
• Aantal keuzeopties tussen betaalmethoden
• Genomen maatregelen om betalingsveiligheid te kunnen garanderen
• Mogelijkheid om rekeningen op te slaan

We zijn erg trots op het feit dat wij de Payment Hero award in ontvangst hebben mogen nemen en het feit dat vele klanten tevreden zijn met ons betalingsproces. Via deze weg willen we graag onze klanten bedanken voor de steun en wij hopen dat er nog vele tevreden klanten volgen.

Reacties