avontuur in de buitenlucht ski

De volgende halte op onze #fotomomentvandemaand-reis is het thema “Avonturen in de buitenlucht”. Of je nu de sneeuw opzoekt of geniet van de eerste tekenen van het nieuwe seizoen, we willen er graag van meegenieten! Een glimlach, een mooi moment, een zonsondergang of misschien wel een gebouw: welke foto’s geven jouw winter- of lenteactiviteiten weer? Natuurlijk konden we het niet laten om onze foto’s met je te delen om je te inspireren. Neem eens een kijkje bij onze foto’s en deel ook die van jou:

 

avontuur in de buitenlucht storm

Ik trok deze foto met mijn iPhone. Ik hou van het contrast.” – Karl, Country Manager Belgium

 

avontuur in de buitenlucht wandeling

“Ik trok deze foto in de Lake District in Engeland. Het was een koude en winderige dag, maar het uitzicht maakte de wandeling de moeite waard!” – Liz, Content Specialist

 

avontuur in de buitenlucht sneeuw

“Ik nam deze foto in Den Haag. Het witte sneeuwlandschap, gecombineerd met de ijskoude, heldere hemel is zo zeldzaam dezer dagen dat ik het moest fotograferen.” – Ivo, SEO Marketeer

 

Nu de dagen weer langer worden zijn we heel benieuwd wat voor nieuwe avonturen je gaat beleven! Het nieuwe jaar is nog maar drie maanden oud, maar het is nu al geweldig om terug te kijken op onze edities van januari en februari en te zien wat voor leuke dingen we allemaal gedaan hebben. We kunnen niet wachten om er een fotoboek, wanddecoratie of misschien wel een kalender van te maken met de hoogtepunten van 2016!

Wat ga jij samen met ons maken? Deel je ideeën in een reactie hieronder! Maak ook eens een fotoboek onderweg! Met onze nieuwe smartphone app kun je meteen een fotoboek met zachte kaft maken en bestellen vanaf de top van een berg of middenin een kleurrijk bloemenveld! Waar je ook bent, volg de hashtag #fotomomentvandemaand op onze Instagram, Twitter en Facebook en vergeet niet om ook jouw fantastische foto’s te delen.

Reacties