Momenteel kan je je familie en vrienden maar moeilijk zien, daarom is het belangrijk om andere manieren te vinden om toch in contact te blijven. Het is fantastisch om te merken dat iemand aan je denkt, en hier bij albelli maken we het erg makkelijk om iedereen die bijzonder is in je leven, zoals je kleinkinderen, een vriendin of je moeder en vader, iets bijzonders op te sturen. Met deze blog tonen we je graag hoe makkelijk het kan zijn om je eigen gepersonaliseerde fotoboek, kaarten, foto-afdrukken en nog meer te creëren.

  • Ontwerp prachtige fotoproducten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Zeg hallo met een stapeltje kaarten

Een eenvoudige manier om verbonden te blijven met je familie en vrienden, is door een gepersonaliseerde fotokaart te ontwerpen. Onze kaartjes bestaan uit 10 kaarten, het is dus perfect om je hele vriendengroep of zelfs je hele familie even wat leuks op te sturen. Je kan bij ons kiezen uit enkelvoudig of dubbelzijdig bedrukte kaarten en zodra je de foto die je wil gebruiken geselecteerd hebt, moet je er alleen nog maar je gepersonaliseerde boodschap aan toevoegen zodra ze bij jou aankomen. Daarna is het tijd om de kaartjes op de post te doen. Een fantastische manier om toch verbonden te blijven. Om je eigen fotokaarten te ontwerpen, volg je gewoon deze drie eenvoudige stappen:

1 – Voeg een foto toe aan een kaartontwerp
2 – Klik op bestellen
3 – Voeg je eigen tekst doe en stuur ze op

Vergeet de belangrijke dagen niet

Het is erg makkelijk om het gewoon ‘leuk te vinden’ dat iemand jarig is of om een kort berichtje op social media te schrijven, maar het is niet erg persoonlijk. Vergeet zeker niet om de verjaardag van belangrijke mensen in je leven aan je kalender toe te voegen, zodat je het zeker niet vergeet. Neem even de tijd om hen op te bellen, een videoboodschap te maken of een kaartje te sturen. Ze zullen er ongelofelijk blij mee zijn. Natuurlijk hoef je dit niet alleen op verjaardagen te doen, je kan ook andere belangrijke data bewaren zoals huwelijksverjaardagen of grote gebeurtenissen in die wereld waarvan je denkt dat je vrienden het interessant vinden. Elk excuus om contact te zoeken is goed.

1 – Verzamel alle belangrijke data
2 – Voeg ze toe aan de kalender op je smartphone of thuis
3 – Vier ze allemaal met wat bijzonders

Tijd voor een lunch

Je kan momenteel niet afspreken met je beste vrienden voor een leuke lunch in de stad. Misschien is een videolunch wel een goede oplossing? Als je de leuke gesprekken met je vrienden mist, kan je voorstellen om een videolunch te organiseren. Jullie kunnen dan op afstand samen lunchen en bijpraten. Je kan hen zelfs een menu opsturen zodat ze kunnen kiezen wat ze gaan maken, net alsof je echt op restaurant bent. Dit is een geweldige manier om met vrienden in contact te blijven, het lijkt zelfs alsof jullie in dezelfde ruimte zitten. Je moet hiervoor gewoon de volgende drie stappen volgen:

1 – Overtuig iedereen om deel te nemen
2 – Kies een datum en tijd
3 – Tijd om te bellen en te genieten

Ontwerp een fotoboek

Het is altijd leuk om even de tijd te nemen om herinneringen te herbeleven met behulp van oude foto’s. Het is niet alleen rustgevend, het tovert ook meteen een glimlach op je gezicht. Daarom is het dan ook een goed idee om creatief aan de slag te gaan en je eigen fotoboek te ontwerpen met behulp van je favoriete foto’s. Met albelli is dat niet alleen heel eenvoudig, het is ook nog eens leuk om door al je foto’s te gaan en zo een fantastisch cadeau voor vrienden en familie te ontwerpen. Zodra je klaar bent met het ontwerpen, kan je het zo vaak als je wil laten printen. Je kan ook een digitale kopie naar je beste vrienden sturen. Als je niet goed weet hoe je je eigen fotoboek kan ontwerpen, kan je de hulp van de Smart Assistant inschakelen. Een fotoboek maken met albelli is echt eenvoudig

1 – Kies je favoriete formaat voor je fotoboek
2 – Gebruik onze Smart Assistant en ontwerp een fotoboek in slechts enkele minuten tijd
3 – Bestel het boek en deel de digitale versie meteen

Praten is leuk

Hoewel je op allerlei manieren geschreven berichten naar elkaar kunt sturen, is het toch wel leuk om af en toe de telefoon te nemen om te bellen met elkaar. Het kan echt deugd doen om de stem van je familie en vrienden te horen, zeker wanneer je ze al een lange tijd niet gezien hebt. Het klinkt waarschijnlijk als een eenvoudige manier om in contact te blijven en dat is het ook. Neem je telefoon erbij, toets het nummer in en geniet van een praatje. De persoon aan de andere kant van de lijn zal blij zijn om je te horen.

1 – Neem je smartphone erbij
2 – Babbel erop los
3 – Voel je meteen stukken beter

Stuur foto-afdrukken naar je vrienden en familie

Soms ben je even door oude foto’s aan het gaan en merk je één bepaalde foto op die je weer helemaal doet wegdromen. Een foto die je graag zou willen delen met iedereen die erop staat. Met albelli kan dat gewoon. Door de foto up te loaden in het albelli bewerkprogramma, wordt het mogelijk om een foto-afdruk ervan rechtstreeks naar je vrienden en familie op te sturen. Er zit geen limiet op het aantal ontvangers, het is dus perfect voor alle soorten foto’s, van portretten tot groepsfoto’s. Om een foto-afdruk te verzenden, doe je het volgende:

1 – Kies een bijzondere foto uit
2 – Stuur je foto-afdruk naar je vrienden
3 – Wacht op een blij telefoontje van hen

Volg een cursus of ontdek een museum

Er is een verbazingwekkend aanbod van groepslessen online. Of je nu een virtuele fietstocht wil maken met je buddy of een fitnesscursus wil volgen met je gebruikelijke crew, de technologie heeft het mogelijk gemaakt om vanuit je eigen huiskamer aan te sluiten en te trainen. En als je graag wat cultuur wil opsnuiven, hebben we ook goed nieuws: een aantal van ‘s werelds top musea en galerijen openen hun online deuren om virtuele rondleidingen te geven van hun tentoonstellingen. Het is een fantastische manier om de musea en galerijen die je altijd al wilde bezoeken, eindelijk te ontdekken.

1 – Ga online op zoek
2 – Leg een datum vast
3 – Ga sporten of ga op ontdekking

We hopen dat je deze tips nuttig vond en dat ze je de nodige inspiratie hebben gegeven. Ga nu naar onze startpagina en begin met het ontwerpen van foto-afdrukken voor vrienden, fotoboeken voor familie of wanddecoratie voor jezelf. Aan de slag!

creëer nu

Reacties