Volop lentekriebels! De temperatuur stijgt en de bloemen staan in bloei, dus de lente loert om de hoek. Of je nu Pasen viert met familie of vriend(inn)en: het is het perfecte moment om creatief aan de slag te gaan en je eigen persoonlijke touch aan je cadeaus en decoratie te geven. We hebben een korte lijst met creatieve ideeën samengesteld om je op weg te helpen met je handgemaakte cadeaus en decoratie.

Mooi gedekte paastafel

Soms zijn de eenvoudigste cadeaus de beste. Je kan meteen een beetje paasplezier toevoegen aan elke gedekte tafel met een paar paaseieren als decoratie. Wikkel een servet rond het ei om er leuke paashaasoren mee te maken. Een speelse touch creëren? Verras je gasten met servetten en eieren in verschillende kleuren.

Grappige gevulde eieren

We kennen allemaal het beschilderen van paaseieren. Het is een leuke manier om iedereen enthousiast te maken voor Pasen. Of je nu paaseieren gaat zoeken of een brunch met familie en vriend(inn)en plant: gevulde, beschilderde paaseieren zijn een geweldige manier om je gasten te verrassen. Je kunt ze vullen met snoepjes, speelgoed of zelfs minichocolade-eitjes.

Vetplantje als cadeautje

De lente is de tijd van nieuw leven. Decoreer je paastafel met takken van vetplanten om wat variatie in je versiering aan te brengen of geef je gasten een vetplantje in hun eigen persoonlijke pot als bedankje.

Zelfgemaakte desserts

Desserts smaken nog véél beter als je ze samen met familie en vriend(inn)en maakt. Of je nu cupcakes of koekjes maakt, geef ze een paasthema door er paashaasoren of paaseidesigns op te zetten.

Creatieve paasmandjes

Soms is het makkelijker om al je paaseieren in één mandje te stoppen. Er zijn veel toepassingen voor paasmandjes, maar we hebben hier een paar van onze favorieten voor je op een rijtje gezet.

Paasmandjes versieren is een creatieve manier om de hele familie bij het feestgebeuren te betrekken. Daarnaast kan iedereen zich van zijn meest artistieke kant laten zien. Een mandje met een paasthema, gevuld met fotomokken, fotokalenders en bedankkaartjes, is een originele manier om je gasten te bedanken. Heb je er al aan gedacht om er een leuke activiteit voor de kinderen van te maken? Laat ze hun eigen mandje versieren voor het paaseieren zoeken in de tuin.

Er zijn tal van creatieve manieren om deze paasdagen een persoonlijke touch te geven aan je cadeaus en decoratie. Van zelfgemaakte taarten tot versierde manden. Bekijk wat jij het leukst vindt en ga aan de slag om je eigen handgemaakte cadeaus voor je familie en vriend(inn)en te maken.

Reacties