Een vrouw die een mobiele telefoon vasthoudt en aan het zwembad zit met haar benen in een roze rubberen ring.

Het maakt niet uit of je deze zomer op vakantie gaat of thuis blijft, je zal sowieso heel wat leuke foto’s kunnen maken met je vrienden, familie of op fantastische locaties. Maar waarom zou je wachten tot je thuis bent om ze om te toveren tot fotoboeken, foto-afdrukken, wanddecoratie of meer? Met de albelli app kan je overal en wanneer je maar wil aan de slag. Je kan ze alvast bestellen zodat ze op je liggen wachten wanneer je thuis komt.

Overal uploaden

Staan je foto’s verspreid op Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox en je camera? Dat is geen enkel probleem voor de albelli app – je kan je foto’s rechtstreeks vanuit je favoriete plekken uploaden in slechts enkele stappen. Raadpleeg zeker onze handige handleiding voor meer tips over het organiseren van je foto’s.

Een zittende man die het scherm van zijn camera laat zien aan een jong jongetje dat een tablet vasthoudt.

Sharing is caring

Pronk met je creaties of stuur ze naar vrienden of familie zodat ze hun eigen fotoproduct kunnen bestellen dankzij de handige deelfunctie – perfect om iedereen die mee was op vakantie mee te laten genieten van jouw herinneringen.

Twee jonge vrouwen op een stadsmarkt die samen naar een mobiele telefoon kijken.

Offline aan de slag

Als je zonder internet zit of een lange vliegreis naar huis voor de boeg hebt, kan je nog steeds creatief aan de slag gaan en je producten al klaar hebben om te bestellen zodra je weer online kan.

Een jonge jongen die een tablet vasthoudt in een oranje tent in het bos.

Jouw app, jouw keuze

Het maakt niet uit of je een smartphone of tablet met iOS of Android gebruikt, de albelli app staat altijd klaar zodat je op je favoriete toestel aan de slag kan gaan.

Een vrouw die zittend op haar bed een tablet vasthoudt voor een open raam met een zwembad op de achtergrond.

Dit zijn slechts onze favoriete functies van de albelli app, maar er is nog veel meer om te ontdekken als je hem zelf hebt gedownload. Zorg er dus voor dat je de app op je smartphone of tablet hebt staan voordat je deze zomer aan je avontuur begint.

Wij willen natuurlijk graag het eindresultaat zien! Deel je foto’s dus met ons op Facebook en Instagram door ons te taggen in je posts en verhalen en door gebruik te maken van #shareyoursummer.

Download de albelli app

Reacties