Zo maak je deze zomer de mooiste producten met je gsm

Door Albelli op 8 juli 2024

Waarom wachten tot je thuis bent om herinneringen om te zetten in unieke fotoproducten? Download vandaag nog onze app en zet zomermomenten al direct om in iets moois nu je ze nog aan het beleven bent.

Waar je deze zomer ook doorbrengt: in het buitenland of in het binnenland, op het strand of in de bergen? Je wil deze momenten liefst bijhouden voor altijd. Wacht niet tot je weer thuis bent, maar ga al reizend aan de slag met onze superhandige app.

Liefste dagboek …

Als je thuis bezig bent met je fotoboek, vergeet je vaak die kleine dingen die de vakantie zo speciaal maakten. Als je on the go al begint aan een fotoboek, kan je elke dag opnieuw een pagina toevoegen alsof je een dagboek aan het schrijven bent. Op deze manier is jouw zomerboek echt compleet en vergeet je geen enkel detail of avontuur te vermelden. Zelfs de kleinste anekdotes, zoals bijna in het water vallen bij het nemen van de foto, krijgen hun plekje in dit fotoboek!

Even geen internet? Geen probleem!

Of je nu ergens midden in de bergen vertoeft of op een afgelegen strandje heerlijk van de zon geniet, het komt altijd wel voor dat je geen bereik of internet hebt. Gelukkig werkt de albelli app perfect zonder internetverbinding. Dus zelfs als je offline bent, kan je je herinneringen omzetten in een meesterwerk en creatief aan de slag gaan. En zodra je weer internet hebt, moet je enkel nog op ‘bestellen’ klikken.

Samen zijn we compleet

Stel, je bent op vakantie met vrienden en jullie hebben het leuke idee om een fotoboek te maken zodat jullie erna kunnen terug kijken op de geweldige reis die jullie samen hebben gehad. Maak er dan een gezamenlijk project van! Creëer een fotoboek vanuit een gedeelde Dropbox-map waarin iedereen zijn eigen favoriete zomerse foto’s kan plaatsen. Laat daarna die creatieve persoon van de groep het ontwerp maken, plaats het boek in je winkelmandje en voila… Het gezamenlijke fotoboek, rechtstreeks uit de albelli app, is klaar! Tip: bestel meerdere exemplaren zodat iedereen van de groep kan meegenieten!

Voor elk platform

De app van albelli is beschikbaar via zowel Android als iOS voor je tablet en gsm. Onderweg met een laptop? Nog beter, je kunt de albelli ontwerpsoftware ook met Windows of Mac gebruiken.

Download de albelli app