Denk eens na over welke albelli producten het best bij jouw familie passen. We hebben zo’n ruime collectie met fantastische fotoproducten, dat er ongetwijfeld voor iedereen wat passends bij zit. In deze gids hebben we enkele leuke cadeautips voor je verzameld.

Fotoboeken voor mama

Moeders zijn het gelukkigst wanneer ze op de zetel met een kopje koffie naar familiefoto’s kunnen kijken. Waarom zou je dus geen premium fotoboek voor haar ontwerpen? Met albelli kan je snel en eenvoudig hoogwaardige en luxueuze fotoboeken ontwerpen.

Om ervoor te zorgen dat haar fotoboek echt uniek is en volledig bij haar stijl past, kan je kiezen uit verschillende groottes, vormen en afwerkingen. Ons online bewerkprogramma is eenvoudig in gebruik en je kan er fantastische indelingen voor je foto’s, kaders, tekst en zelfs clipart mee ontwerpen. Een gepersonaliseerd fotoboek is een cadeau waar je jarenlang plezier aan kan beleven.

begin nu

Fotomokken voor papa

Een saaie werkdag wordt meteen wat leuker wanneer je even herinnerd wordt aan alle leuke familiemomenten samen. Een gepersonaliseerde fotomok voor tijdens de koffiepauze is dan ook een echt succes. Wij hebben allemaal onze eigen mok voor op werk zodat we nooit vergeten waarom we hier zijn. Het is een fantastische manier om je familie steeds bij je te hebben. Kies voor indelingen met één of meerdere foto’s, voeg een kader of clipart toe en maak je mok volledig uniek. 

begin nu

Foto-afdrukken voor jonge ouders

We weten allemaal hoe snel de eerste weken en maanden met een pasgeboren baby voorbij gezien. Het gaat zo snel dat we soms vergeten genieten. Met onze smartphones en camera’s maken we honderden foto’s, maar we nemen nooit echt de tijd om er terug naar te kijken.

Een selectie foto-afdrukken van hun kleine schat lijkt ons dan ook het perfecte cadeau voor jonge ouders. Bij albelli kan je terecht voor verschillende groottes, randen en afwerkingen voor je foto’s. Je kan hen bijvoorbeeld een selectie foto-afdrukken met daarop de eerste fasen van hun kleine baby cadeau doen. 

begin nu

Fotokaarten voor de jarige

Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, alle feestjes worden vanaf het moment dat de uitnodiging ontvangen wordt tot het moment dat de laatste persoon weer naar huis gaat. Met albelli fotokaarten kan je er zeker van zijn dat je gasten overdonderd worden door je gepersonaliseerde uitnodiging.

Onze kaarten zijn echter niet alleen bedoeld als uitnodiging, je kan ze voor verschillende dingen gebruiken. Als uitnodiging, bedankkaartje of kerstkaart, je kan kiezen uit een ruime selectie vooraf ontworpen en personaliseerbare sjablonen of je kan ervoor kiezen om zelf vanaf nul te beginnen. Je project mag dan wel uniek zijn, maar één ding hebben al onze fotokaarten gemeen: hun kwaliteit en luxueus gevoel. 

begin nu

Wanddecoratie voor tieners

Het kan lastig zijn om een geschikt cadeau te vinden voor een tiener. Dingen die ze vorige week helemaal geweldig vonden, vinden ze nu maar niks. Wanddecoratie van albelli voor in hun kamer, doet het echter altijd goed.

Je kan je foto’s op posters, canvas, aluminium, forex of zelfs op plexiglas printen. Liggende, staande of vierkante wanddecoratie, je kiest zelf of je er één of meerdere foto’s aan toevoegt. Met ons online fotoprogramma van albelli kan je trouwens ook persoonlijke details zoals kaders, achtergrondkleuren en clipart toevoegen. 

begin nu

Fotokalender voor de grootouders

Voor grootouders is het vaak niet makkelijk om alle belangrijke data te onthouden. Maar met een mooie, gepersonaliseerde fotokalender kan je hen een cadeau geven waarbij ze 12 maanden lang van magische momenten met hun familie kunnen genieten.

Elke maand start vanaf nul – je kan er één foto of meerdere foto’s aan toevoegen met onze vooraf ontworpen sjablonen in het albelli fotoprogramma. Ze zullen helemaal gek zijn op elke pagina en dankzij de optie waarmee je verjaardagen en evenementen toe kan voegen, zullen ze nooit meer belangrijke data vergeten.

begin nu

Ga naar de albelli startpagina om al onze fantastische producten en aanbiedingen te ontdekken en meteen aan de slag te gaan met je fotoproject.

 

Reacties