Zomerfoto

De eerste zonnestralen zijn intussen een feit. Al sputtert het af en toe nog even tegen. Om de zon een duwtje in de rug te geven hebben we een gloednieuw thema voor het fotomoment van de maand: zonneschijn. Of het nu thuis is of ergens anders, achter de wolken of bij heldere hemel. Heb jij leuke, zonnige foto’s? Deel ze met ons!

 

TREK EROP UIT

Volg deze tips van onze albelli collega’s en deel je eigen zonnige foto’s op Facebook, Instagram en Twitter met de hashtags #FotoMomentVanDeMaand en #albelli. Wees creatief. Maar vergeet je zonnecrème niet!

 

Foto zonsondergang

Zonsondergangen zijn populair op Instagram en met reden. Profiteer van het gouden uur en gebruik silhouetten voor het contrast.

 

Foto zonsopkomst

Voor dag en dauw op. Ga ‘s ochtends vroeg op pad als de straten nog leeg zijn en de zon het felst is.

 

Foto van de zon

Wat is er nu beter dan een helderblauwe lucht? Fotografeer tegen een felle, contrasterende voorgrond, zoals deze bomen, zodat het beter uitkomt.

 

HAAL DE ZON IN HUIS

Als het weer je teleurstelt, haal dan gewoon de zon in huis. We hebben inspiratie voor in je huis die een glimlach op je gezicht tovert op sombere dagen. Deel je leukste foto’s van je interieur op Facebook, Instagram en Twitter met de hashtags #FotoMomentVanDeMaand en #albelli.

 

zomer collage

Maak ook eens een echte blikvanger van je muur met allemaal zonnige foto’s. Het ziet er nu net zo goed uit als straks in december.

 

Foto ophangen

Maak je eigen, persoonlijke wanddecoratie op maat met je favoriete zonnige foto-afdrukken.

 

Of je nu een dramatische zonsondergang op een verre locatie of een zonovergoten landschap dichtbij huis gefotografeerd hebt: tag ons in je foto’s om onze maand op te fleuren.

Reacties