Maak je eigen spookachtige uitnodigingen voor je halloweenfeest

Door Albelli op 20 september 2023

Organiseer je een Halloweenfeest dit jaar? Begin met het plannen door je eigen spookachtige uitnodigingen te maken! Ontdek onze ontwerptips en bijschriften voor de perfecte uitnodiging.

Knisperende herfstbladeren en pompoenen bij uitstek: Halloween is in aantocht! Organiseer jij een halloweenfeest dit jaar? Een knallend feest voor jong en oud begint met een goede uitnodiging.

Benieuwd hoe je tewerk gaat? Lees verder en ontdek onze makkelijke tips om creatief aan de slag te gaan door een gepersonaliseerde uitnodiging te maken voor je halloweenfeest. albelli helpt je op weg.

Ontwerp een griezelige uitnodiging voor Halloween


Een goede uitnodiging voor een halloweenfeest begint met een pakkend ontwerp. In een creatieve bui? Selecteer dan een blanco ontwerp en ga zelf aan de slag met de indeling van je feestuitnodiging. Zij die wat extra inspiratie nodig hebben kunnen kiezen uit onze prachtige reeks ontwerpen voor feestuitnodigingen.

Iedereen vindt het leuk om persoonlijke uitnodigingen te krijgen die het thema van het feest weerspiegelen. Maak je persoonlijke halloweenuitnodiging net zo griezelig, speels of elegant zoals je zelf wil met onze stijlen, sjablonen, lettertypes en illustraties.

De beste ontwerptips voor je halloweenuitnodigingen


“Mysterieuze achtergronden, griezelige clipart of betoverende kaders en maskers: laat je uitnodiging nog meer opvallen met de ontelbare ontwerpmogelijkheden in onze editor.

1. Kies een gepaste achtergrond voor Halloween
Selecteer een spookachtige achtergrond voor een knallend feest. Of je nu fan bent van pompoenen of een angstaanjagend landschap: selecteer een griezelige achtergrond die past bij het feestthema. Fans van een minimalistisch ontwerp kunnen een rustig ontwerp kiezen met witte, grijze en donkere tinten.

2. Ga voor Halloween clipart
In de Halloween sectie van onze editor vind je talloze spookachtige clipart om je uitnodigingen nog meer te laten opvallen. Van een tijdloos ontwerp met spinnewebben, heksenketels en pompoenen tot schattige halloweenfiguren. Bekijk de bibliotheek en voeg ze toe waar je maar wilt. Klaar om creatief aan de slag te gaan!

3. Personaliseer je foto’s
Geef je uitnodiging een extraatje door een foto van de organisator toe te voegen in een geweldige halloweenoutfit. Vergeet niet om uit te pakken met onze speciale kaders en halloweenmaskers. Probeer het ontwerp en de indeling en kies jouw favoriete opties.

Zo schrijf je een leuke halloweenuitnodiging


Het ontwerpen van de perfecte feestuitnodiging is zo gedaan, maar nu is het tijd om een bijschrift toe te voegen. Ons advies? Hou het simpel en laat het ontwerp voor zich spreken. Vul de datum in, het tijdstip, de locatie, het thema en hoe ze zich kunnen inschrijven. Ontdek hier een voorbeeld van een leuke halloweenuitnodiging.

Voorbeeld Halloween uitnodiging

Je bent uitgenodigd voor Sam’s griezelig halloweenfeest

31 oktober
17:00 – 20:30
4 Mill Lane, NG17 6ZZ

THEMA: Superhelden en schurken
Geef een seintje: 0719781666

Wanneer verstuur je je uitnodiging


Zorg ervoor dat je je uitnodigingen op tijd verstuurd. Door je uitnodiging 3 weken voor het feest plaatsvindt te versturen, hebben gasten voldoende tijd om zich in te schrijven én kunnen ze hun halloweenoutfit alvast plannen. Je gasten zijn gegarandeerd al aan het aftellen.

Halloween is in aantocht! Wij zijn klaar voor een onvergetelijk feest, jij ook?

Of je nu klaar bent voor een spookachtig kinderfeestje of een griezelavond: hou je gasten niet langer in spanning en laat het aftellen maar beginnen met een prachtige uitnodiging! Je gasten zullen je halloweenfeest ongetwijfeld nog lang navertellen. Klaar om aan de slag te gaan?

Meteen beginnen