Tijd voor een feestje! Nodig vrienden en familie uit voor jouw volgende feest met de gepersonaliseerde uitnodigingen van albelli. We hebben het ontwerpen van je eigen uitnodiging zo eenvoudig mogelijk gemaakt met onze themakaarten. Ben je in een creatieve bui? Ontwerp dan zelf een kaart. Wij helpen je op weg met eenvoudige tips.

Maak een plan

Al onze fotokaarten zijn gemakkelijk aan te passen. Daardoor heb je niet veel voorbereiding nodig om te beginnen. Toch helpt het om alvast vooruit te denken. Bedenk welke foto of foto’s je wilt gebruiken en in welk formaat je foto’s het beste tot hun recht komen. Kies je voor een staande kaart met één grote foto op de voorkant? Of misschien een liggende variant met een collage van veel kleine foto’s? Denk ook na over de hoeveelheid tekst die je wilt toevoegen. Wil je er veel informatie over je feest op kwijt kunnen? Kies dan voor een eenvoudiger ontwerp, zodat je kaart er niet te druk uit gaat zien. Bedenk ook of je ook bedankkaartjes voor je gasten wilt maken. Zo ja, dan kan je in onze collectie bijpassende kaartontwerpen zoeken om je keuze te vergemakkelijken.

Kies een thema

Nu is het tijd om een ontwerp te kiezen. Denk aan het algemene thema of de sfeer die je wilt overbrengen voor je feest. Wij hebben een groot assortiment exclusieve themakaarten waaruit je kan kiezen, dus je vindt vast en zeker een kaart die bij je feest past. Als je een rustige avond organiseert, misschien met een diner, of hoopt op een meer exclusief feest, dan is een klassiek of elegant ontwerp een goed idee. Een modern en opvallend ontwerp past dan weer goed bij een verjaardagsfeest vol muziek en dans. Gaat het om een kinderfeestje? Er zijn ook leuke kinderthema’s, zodat je kind iedereen uit de klas kan uitnodigen en ze alvast uitkijken naar de grote dag.

Maak het persoonlijk

Geen tijd genoeg? Bekijk onze themakaarten voor de perfecte last minute uitnodigingen en bedankkaartjes. Je moet alleen maar je foto’s en de details van je feest toevoegen. Klik op een tekstvak en typ de tijd, datum en locatie in of geef extra informatie over een thema of dresscode door.

Heb je wat tijd over voor creativiteit? Gebruik dan onze ontwerpen om je al op weg te helpen en pas aan wat je maar wilt om er je eigen stempel op te drukken. Upload je foto en als je denkt dat een andere kleur je foto’s zou laten schitteren, dan is het heel eenvoudig om met onze ontwerpsoftware de achtergrond of een kader te veranderen. Je kan natuurlijk ook vanaf nul beginnen. Klik op ‘Maak je kaart’ en leef je uit.

Tijd voor de finishing touch

Ook met clipart kan je jouw uitnodigingen in een handomdraai een persoonlijke touch geven. Vervang bestaande pictogrammen en afbeeldingen of voeg wat extra’s toe voor een speelse finishing touch. Blader door onze verschillende categorieën en ontdek welke clipart bij jouw ontwerp past.

Bijna klaar, nu is het tijd om je papier te kiezen

Als je tevreden bent met je kaart, bekijk je een voorbeeld van je ontwerp en kies je vervolgens het formaat dat je wilt. De laatste stap is het kiezen van de afwerking van je papier. Je hebt de keuze uit mat of glanzend fotopapier. Ook kan je je kaart nog upgraden met een extra matte, dikke afwerking, zodat je kleuren nog beter uitkomen op extra helder, wit papier.

Afdrukken maar

Het enige wat je nu nog moet doen, is afrekenen. Onze kaarten zijn niet alleen gemakkelijk aan te passen, maar ze worden ook geleverd in sets van 10 stuks, inclusief enveloppen. Je kan dus in een paar klikken je hele gastenlijst van uitnodigingen voorzien. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, worden je pakjes met kaarten bij je thuis afgeleverd. Nog even met de hand ondertekenen en ze kunnen op de post naar je gasten.

Ontwerp dus vandaag nog je unieke albelli uitnodigingen, maak je bijpassende bedankkaartjes en feesten maar. We hopen dat je een geweldige dag hebt, wat je ook gaat doen.

Ga aan de slag

Reacties