Monthly moments may header

De lente is nu echt aangebroken en we zijn allemaal druk bezig om een nieuwe start te maken en onze omgeving opnieuw uit te vinden. Nieuwe planten in de tuin, een voorjaarsschoonmaak of een nieuw interieur, iedereen is bezig z’n thuis een make-over te geven. In de geest van het seizoen hebben we ‘mijn huis is mijn thuis’ gekozen als thema voor het ‘Fotomoment van de maand’ van mei!

We kennen allemaal de uitdrukking “Oost west, thuis best”, maar waar ligt thuis eigenlijk? En wat betekent het voor jou? Misschien is het de plek waar je woonde tijdens je kindertijd of die mooie tienerjaren, of een nieuwe plek die helemaal perfect aanvoelt. Waar het ook is, je hebt het er vast helemaal persoonlijk gemaakt met al je favoriete spullen. Kijk maar eens bij de foto’s van onze medewerkers hieronder:

 

Alexandra home decor

“Ik kocht onlangs een nieuw huisje. En nu vind ik het heel fijn om mijn interieur te personaliseren met leuke snufjes en geweldige foto’s die ik onlangs bestelde bij albelli.” – Alexandra, Designer

 

Jemma home decor 1

“Ik heb zopas mijn huis opgefrist en gedecoreerd met plantjes, zowel binnen als buiten. Binnen, heb ik in het midden van de eettafel een plekje gecreëerd met planten en leuke hebbedingetjes van mijn vele bezoekjes aan rommelmarkten. – Jemma, content manager

 

Jemma home decor 2

“Buiten hangen er sinds kort terrariums aan de muur. Allemaal verschillende vormen en groottes, veel leuker dan een standaard plant! ” – Jemma, content manager

 

#DecoreerMetFotos – hoe ga jij het aanpakken? We zijn heel benieuwd wat jij thuis gaat doen om voor een frisse uitstraling te zorgen. Deel je foto’s met ons op Facebook, Twitter en Instagram met #FotoMomentVanDeMaand en #albelli.

P.S.: Hou onze komende blogs in de gaten met heel veel nieuwe ideeën en tips over hoe je je huis kunt decoreren met foto-afdrukken.

Reacties