Met je favoriete foto’s en een lege muur verander je elke kamer in een stijlvolle ruimte met een persoonlijk tintje. De kunst is om je creatieve wanddecoratie op de juiste manier op te hangen.

Een goede indeling van je wanddecoratie geeft een ruimte karakter en brengt je persoonlijkheid meer tot uiting. Er zijn eindeloos veel manieren om je wanddecoratie op te hangen, maar wij hebben hier alvast vijf manieren voor verschillende persoonlijkheden.

Neem hieronder een kijkje en vind de indeling die bij jou past!

1) Hou je van variatie… probeer dan een NONCHALANTE indeling

6751_WC_Blog_Wallart_1Eclectic

Zo doe je het: Kies een mix van foto’s, lijsten en materialen (canvas, forex, aluminium en plexiglas) en plaats het midden van het geheel op ooghoogte.

2) Hou je het graag eenvoudig… kies dan een MINIMALISTISCHE indeling

6751_WC_Blog_wallart_3minimalist

Zo doe je het: Kies een foto van goede kwaliteit, maak er een grote afdruk van en hang hem boven een zetel, tafel of ander meubelstuk. Fluitje van een cent!

3) Ben jij een net en gestructureerd type… ga dan voor een ORDELIJKE indeling

6751_WC_Blog_Wallart_2organized

Zo doe je het: Hou het bij één type en formaat wanddecoratie (zoals deze ingelijste foto’s op canvas) en meet de rijen met een liniaal mooi recht uit, zoals jij het graag hebt!

4) Hou je van relaxed en rustig… ga voor de CASUAL indeling

6751_WC_Blog_Wallart_4casual

Zo doe je het: Maak een mix van wanddecoratie met verschillende afbeeldingen, afmetingen en stijlen. Plaats ze dan op een plank en laat ze nonchalant tegen de muur leunen, alsof je er helemaal niet lang over na hebt gedacht. 😉

5) Hou je van kunst… maak dan een GALERIJ indeling

6751_WC_Blog_wallart_5gallery

Zo doe je het: Kies foto’s met vergelijkbare kleuren of met één thema en maak een paar mooie afdrukken. Hang ze met evenveel tussenruimte in je hal of boven een lang meubelstuk. (Probeer eens foto’s op plexiglas om het galerijgevoel helemaal af te maken.)

Zit jouw perfecte indeling ertussen? Maak dan nu jouw wanddecoratie!

Reacties