de-leukste-fotoproducten-voor-je-communie

Fotoboek

De mogelijkheden met onze fotoboeken zijn eindeloos. We hebben 4 verschillende formaten in zowel staand, liggend als vierkant. Ook zijn er verschillende opties die jouw boek nog specialer kunnen maken, zoals extra glans op de pagina’s of een platliggende binding, waardoor jouw foto’s extra goed zichtbaar zijn. Zelfs degene die dicht bij de binding liggen!

In de vorige communie blog is beschreven hoe je een communiekaartje persoonlijk kan maken. Deze mogelijkheden zijn er ook zeker bij fotoboeken en zelfs nog uitgebreider.

Klinkt dit ingewikkeld? Maak je niet druk, ons programma is zeer gebruiksvriendelijk! En wil je het je zo gemakkelijk mogelijk maken? Dan is het zelfs mogelijk om een themaboek te kiezen. Ook deze fotoboeken kan je nog verder personaliseren dankzij onze clipart of door tekst toe te voegen. Zo worden de herinneringen aan deze mooie dag nog extra benadrukt.

Wil je de peter en meter nog bedanken voor dat mooie cadeau of hun aanwezigheid? Maak een gepersonaliseerd fotoboek met foto’s van het feest. Extra leuk is dat er een persoonlijke boodschap in geschreven kan worden.

Begin nu

Mok

Een ander leuk cadeau is een gepersonaliseerde mok. Deze is binnen 2 minuten gemaakt op onze website of via de mobiele app. Deze bestaat uit wit keramiek en is geschikt voor afwasmachine & microgolfoven. Goede kwaliteit is dus gegarandeerd.

Super leuk om cadeau te geven aan oma en opa met een leuke foto. Zo kunnen ze elke ochtend bij de eerste tas koffie herinnerd worden aan deze speciale dag.

Cadeautip: maak er een mug cake in voordat je hem geeft met een kaarsje. Maakt het geven extra leuk!

Begin nu

Wanddecoratie

Een mooie wanddecoratie is wel de allerbeste manier om zo vaak mogelijk herinnerd te worden aan de speciale dag. Je loopt er immers elke dag langs en je kan op deze manier alle bezoekers van je huis laten zien hoe geweldig deze dag was. Qua wanddecoratie biedt albelli 4 verschillende materialen aan, namelijk: canvas, forex, aluminium, en plexiglas.

Elk materiaal heeft verschillende eigenschappen, afhankelijk van de ruimte en soort foto kan je hier makkelijk een keuze in maken. Bekijk voor meer informatie over deze materialen deze blog. Ook hierbij is het mogelijk om jouw speciale moment te upgraden met filters of andere hulpmiddelen.

Begin nu

Hopelijk helpen de tips uit deze blog en de blog “Hoe maak je het perfecte communiekaartje?” om de communie-beleving voor iedereen zo goed mogelijk te maken.

Reacties