wanddecoratie 1

Er zijn geen vaste regels voor hoe je je wanddecoratie en foto-afdrukken zou moeten gebruiken; de mogelijkheden zijn eindeloos. Toch kan het daardoor juist een lastige taak lijken. Het is ook niet makkelijk om je een lege plek in huis voor te stellen vol leven en kleur. Daarom hebben we een video gemaakt om je daarmee te helpen. Deze handige tips geven je vast wat inspiratie.

Houd het niet bij één formaat

Met verschillende soorten en afmetingen krijg je een interessant contrast, en verschillende materialen voor je wanddecoratie kunnen structuur toevoegen. Het kan ook mooi zijn om je wanddecoratie in een kader te plaatsen, of een witte boord toe te voegen aan enkele van je foto-afdrukken.

interieur wanddecoratie foto afdrukken

Mixen maar

Wissel af tussen liggende en staande foto’s zodat je blik naar verschillende kanten wordt getrokken. Als je verschillende vormen combineert, kun je ook makkelijker een ruimte vullen. Gebruik ook verschillende fotografiestijlen in je compositie. Portretten van familie en vrienden zijn leuk en waardevol. Meer ‘kunstzinnige’ shots van landschappen en close-ups van texturen zullen de compositie een interessant tintje geven. Foto’s die uit onverwachte hoek zijn gemaakt, maken de muur echt opvallend.

interieur wanddecoratie foto afdrukken

Het gaat niet alleen om de foto’s

Voeg ook wat andere elementen toe, zoals kaarsen, planten of spiegels, om de ruimte levendiger te maken. Andere voorwerpen erbij maken het geheel interessanter. Maak decoratieve voorwerpen extra uniek door een flesfotocollage te maken.

interieur fles fotocollage

Heb je inspiratie opgedaan? Creëer wanddecoratie of maak foto-afdrukken van je favoriete momenten en maak zelf een prachtige compositie. Onze blogpost staat vol ideeën voor de beste manier om je wanddecoratie op te hangen. Of neem een kijkje op onze fotocollageblog voor meer inspiratie voor foto-afdrukken. Heb je eenmaal je eigen presentatie met wanddecoratie en foto-afdrukken gemaakt, deel die dan met #mijnalbelli en maak kans op een albelli cadeaubon en een plekje in onze galerij.

Reacties