Ben je op zoek naar een bijzonder en blijvend communiecadeau? Maak een uniek en gepersonaliseerd fotoboek met foto’s en speciale momenten uit het leven van de communicant. Misschien wil je ook wel een speech houden voor hem of haar. Dan is een fotoboek de perfecte leidraad voor zijn of haar levensverhaal. Van schattige babyfoto’s, de allereerste stapjes, de eerste schooldag tot de dag van vandaag. Een fotoboek wordt voor de communicant een blijvend mooie herinnering aan deze memorabele dag.

Tip: Laat voor, tijdens en na je speech jouw favoriete foto’s zien via een diavoorstelling op een groot scherm. Zo worden de foto’s van je cadeauboek een natuurlijk onderdeel van deze speciale dag.

Fotobok til konfirmanten

Selecteer de foto’s voor je boek

Begin op tijd met het selecteren van de foto’s die je graag in het boek wilt hebben. Dat kunnen foto’s van speciale gebeurtenissen zijn, vakanties of avonturen die je samen met de communicant hebt gehad. Maar vergeet ook de dagelijkse momenten niet. Maak een fotoboek waarin de communicant centraal staat en voeg leuke teksten en kleine anekdotes toe. Schakel hierbij ook de hulp in van familie en vrienden zodat het een gezamenlijk project wordt. Lees hier meer over het beheren van je foto’s.

Fotobok til konfirmanten

Ontwerp je fotoboek

Een fotoboek maken is heel makkelijk. Op albelli.be kan je kiezen uit verschillende formaten en prijsklassen. Geef je fotoboek extra cachet met een harde kaft of foto op de kaft. Je foto’s nog mooier en professioneler naar voren laten komen? Kies dan voor hoogglans. Zo creëer je ongetwijfeld een speciaal cadeau. We hebben ook speciaal ontworpen communie themaboeken, die je kan afstemmen op bijvoorbeeld de uitnodigingskaart of bedankkaart. Bekijk onze hele collectie fotoboeken hier. Maak je fotoboek makkelijk en snel met onze gebruiksvriendelijke online ontwerpsoftware of download het programma op je PC. In onze ontwerpsoftware vind je veel soorten achtergronden, cliparts en kaders waarmee je een persoonlijke touch aan jouw fotoboek kan geven.

Tip: Voeg achterin je fotoboek een paar lege pagina’s toe, zodat de gasten nog een leuke boodschap in het boek achter kunnen laten.

Designprogram for fotobok

Succes met je fotoboek!

Aan de slag

Reacties