Hoe kan je bepalen welk fotoprogramma voor jou het best zal werken?

Door Albelli op 21 juni 2019

Maak je de designs van je albelli fotoboeken liefst zo uitgebreid mogelijk? Of hou je de dingen liever eenvoudig? Ontdek hier welk fotoprogramma het best bij jouw creatieve stijl past dankzij deze eenvoudige handleiding.

Illustraties van een laptop, Mac-desktopcomputer, smartphone en een Windows-achtige laptop die open is met albelli fotoprogramma's op elk scherm, tegen een groene achtergrond.

Het maakt niet uit of je graag uitgebreid de tijd neemt voor het ontwerpen van je albelli fotoboek of dat je net liever snel onderweg wat ontwerpt, wij hebben altijd een fotoprogramma dat bij jou past. Ontdek in deze eenvoudige handleiding welk fotoprogramma het best voor jou en je volgend project geschikt is.

Al onze fotoprogramma’s hebben geweldige creatieve opties om jouw designs er uniek uit te laten zien, maar er zitten toch enkele verschillen tussen hen. Je kan kiezen voor één van onze downloadbare fotoprogramma’s, die over de meest geavanceerde opties beschikken, of voor onze Smart Assistant. Dan is er nog ons online fotoprogramma dat perfect is voor kleine projecten die niet veel tijd vragen. Hieronder gaan we deze opties uitgebreid bespreken of je kan terecht op de albelli app voor meer informatie.

Downloadbaar Windows fotoprogramma van albelli

Ons downloadbaar fotoprogramma voor Windows is perfect als je op zoek bent naar een volledig personaliseerbare bewerkingservaring met een heleboel creatieve tools binnen handbereik. Het is ons populairste fotoprogramma met meer dan een miljoen downloads. Als je het leuk vindt om je fotoboek tot in de puntjes af te werken en graag uitgebreid de tijd neemt om de gewenste resultaten te behalen, dan is dit programma perfect voor jou. Bovendien kan je je lopende projecten ook offline opslaan.

Je kan het naar je bureaublad downloaden waarna het je foto’s van je computer of rechtstreeks van je sociale media in je fotoboek importeert. En als je wat hulp nodig hebt bij het sorteren van de foto’s voor je fotoboek, kan je onze Smart Assistant ook in dit fotoprogramma gebruiken. Het zoekt de beste foto’s uit en helpt je om snel een fotoboek te ontwerpen.

Download het Windows fotoprogramma

Downloadbaar Mac fotoprogramma van albelli

Werk je liever met Mac dan met Windows? Dan is dit fotoprogramma precies wat je zoekt. Net zoals bij het fotoprogramma voor Windows, kan je deze versie ook downloaden. Bovendien heeft het dezelfde creatieve tools om mee te werken, maar het heeft wel de look and feel van de Apple-apparaten waar je zo gek op bent. Je kan de Smart Assistant ook in het Mac fotoprogramma gebruiken.

Het Mac fotoprogramma beschikt over iPhoto integratie, dit betekent dat al je events, albums en foto’s automatisch zullen openen wanneer je je fotoboek gaat maken. Het is dan erg eenvoudig om aan de slag te gaan – sleep de foto’s naar een pagina en begin te bewerken, van de achtergrond tot clipart, sjablonen en kaders.

Download het Mac fotoprogramma

Online fotoprogramma van albelli

Het online fotoprogramma is snel en eenvoudig, het is perfect voor als je weinig tijd hebt. Het is een vereenvoudigde versie van onze downloadbare fotoprogramma’s, maar er zijn nog steeds heel wat tools waar je creatief mee aan de slag kan. Je hoeft helemaal niets te downloaden, je kan rechtstreeks in je browser werken, je zou dus eigenlijk in enkele minuten tijd een fotoboek klaar kunnen hebben.

Als je liever wat meer tijd neemt voor je projecten, kan je ze veilig opslaan voor later in je online account.

Ga nu online aan de slag

App van albelli

Ga onderweg creatief aan de slag met onze app, beschikbaar voor iOS en Android. Het is het perfecte fotoprogramma voor als je gehaast bent of niet veel tijd hebt omdat je je fotoboek kan maken terwijl je in de bus zit, op de trein aan het wachten bent of rustig een koffie aan het drinken bent. De bewerkopties voor fotoboeken zijn eenvoudiger waardoor de app het best werkt voor snelle projecten die niet erg gepersonaliseerd moeten worden zoals bv. wanddecoratie, mokken, kalenders en foto-afdrukken. Onze app heeft opties voor sommige producten die je nergens anders kan vinden zoals kleurrijke retro-afdrukken en mokken met panoramafoto’s.

Ook het importeren van je foto’s in de app gaat heel eenvoudig. Je kan je foto’s direct uit je fotobibliotheek, Dropbox, Facebook, Instagram en Google Photos halen.

Of je veel belang hebt aan details of alles gewoon snel en gemakkelijk wilt houden, je vindt hier ongetwijfeld het fotoprogramma dat geschikt is voor je volgende project. Begin dus alvast met downloaden of ga meteen online aan de slag en vergeet niet om je volgende creatie of je albelli fotoboek met ons te delen op sociale media onder #albelli.

Dowload de albelli app