Fotoboeken maken was nog nooit zo makkelijk

Fotoboeken maken was nog nooit zo makkelijk

Laat de Smart Assistant je helpen bij het maken van een prachtig fotoboek in slechts enkele minuten tijd: de makkelijkste manier om een fotoboek te maken.

Aan de slag Aan de slag
stars_plus

Slimme fotoselectie

Automatisch een fotoboek maken? Onze unieke slimme technologie kiest automatisch je beste foto’s. Hij verwijdert dubbele, wazige en onscherpe foto’s. Je hoeft geen tijd meer te verliezen bij het selecteren van foto’s – wij doen al het werk voor je

guarantee

Automatisch een fotoboek met perfecte indelingen laten maken

De Smart Assistant maakt prachtige indelingen door vast te stellen welke foto’s het beste bij elkaar passen. Laat het makkelijkse fotoboek ooit maken met onze Smart Assistant, hij vult je album automatisch in met de geselecteerde foto’s. Veel slimmer dan een eenvoudige automatische vulfunctie.

Laat je fotoalbum maken en behoud de volledige creatieve vrijheid

Geen zorgen – Nadat de Smart Assistant klaar is, zijn alle functies uit ons fotoboekprogramma die je kent en fijn vindt nog steeds beschikbaar! Denk maar aan clipart, kaders, sjablonen en achtergronden. Smart assistant doet het vervelende werk zodat jij makkelijk een fotoalbum kan maken én meer tijd overhoudt voor het leuke creatieve gedeelte!

Aan de slag Aan de slag

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 5 korting!

Bezig met laden
newsletter.message.error Bedankt voor je inschrijving! Het lijkt erop dat je e-mailadres een spellingsfout heeft. Controleer het alsjeblieft nogmaals!