Ideeën voor fotocadeaus om je baby’s eerste kerst te vieren

Door Albelli op 14 november 2023

Vier de eerste kerst van je baby met een reeks unieke en gepersonaliseerde fotocadeaus.

De mooiste tijd van het jaar komt eraan! Van kerstliedjes tot gezellige avonden thuis, er zijn eindeloos veel manieren om in de sfeer van de feestdagen te komen. Het is ook de perfecte gelegenheid om de eerste kerst van je baby te vieren. Heb je vrienden die recent ouder zijn geworden of ben je zelf een toegewijde grootouder? Ga aan de slag om een gepersonaliseerd geschenk te maken om de eerste kerst van het kleintje te vieren. In dit blogbericht tonen we vijf unieke manieren om de onvergetelijke mijlpalen vast te leggen met prachtige fotocadeaus zodat ze nooit vergeten worden!

Maak een fotoboek met alle eerste herinneringen van je baby

Een van de beste manieren om de herinneringen van je baby’s eerste kerst te bewaren, is om er een fotoboek van te maken. We hebben een unieke reeks ontwerpen, thema’s en kleuren van fotoboeken om deze mini-mijlpalen tot leven te helpen brengen. Het enige wat jou nog te doen staat, is om jouw favoriete momenten van het afgelopen jaar te kiezen, ze in chronologische volgorde toe te voegen en de puntjes op de i te zetten. Van de eerste lachjes tot de eerste zwemles, er zijn zoveel herinneringen om op terug te kijken. Wil je nog een stapje verder gaan, voeg dan bijschriften, citaten en kleine anekdotes toe om het boek nog persoonlijker te maken. Het resultaat is een hartverwarmend cadeau voor mama en papa om hun baby’s eerste kerst te vieren. Weet je niet waar te beginnen? Ontdek onze handige tips voor inspiratie.

Maak unieke wanddecoratie met babyfoto’s

Heb je er al aan gedacht om van de eerste momenten van je baby prachtige wanddecoratie te maken om thuis trots aan de muur te hangen? Of je nu kiest voor een canvas met één uitvergrote herinnering of een collage met heel wat foto’s, wij hebben vijf verschillende afwerking waaruit je kan kiezen. Elk met een eigen uitstraling. Onze wanddecoratie kan je ook in de kinderkamer of in de woonkamer hangen. Dat maakt het ideaal als kerstgeschenk.

Maak een babykalender voor 2024

Help ouders om zich te organiseren en combineer het hartverwarmende met het praktische met de eerste kerstkalender voor hun baby. Het komt het hele jaar door van pas en vestigt elke maand de aandacht op dierbare momenten! Begin met het bekijken van je meest memorabele babyfoto’s, van grappig tot schattig en sorteer ze in de gewenste volgorde. Je kan de kalender ook aanpassen door belangrijke data zoals verjaardagen of mijlpalen aan te duiden. Zo maak je het nog specialer.

Kerstkaarten

Het versturen van eerste kerstkaarten is een eeuwenoude traditie tijdens de feestdagen en een geweldige manier om je baby’s eerste kerstfoto’s te vieren. Of het nu een belangrijke mijlpaal is of gewoon je favoriete foto van je kleintje, kies je lievelingsfoto en ga aan de slag. Met gepersonaliseerde eerste kerstkaarten deel je de magie van een heel jaar met vrienden en familie en kan je trots je hartendiefje tonen.

Gepersonaliseerde mokken

Wil je nog wat extra verzenden met je kaart? Kies voor een gepersonaliseerde mok om te versturen. Maak bijpassende mokken met een babyfoto waar je dol op bent en waarvan je weet dat die een lach op ieders gezicht zal toveren tijdens je ochtendkopje. Ga nog een stapje verder en voeg een persoonlijke toe. Zo krijg je niet alleen een fantastisch geschenk maar heb je ook een mooie herinnering gemaakt aan je baby’s eerste kerst.

Nu de feestdagen dichterbij komen, mag je de kans niet laten schieten om de nieuwste aanwinst in het gezin van vrienden of familie te vieren. De gepersonaliseerde kerstcadeaus die we in dit blogbericht hebben ontdekt, zijn fantastische manieren om de magie van baby’s eerste kerst vast te leggen. Ongetwijfeld zullen ze ook in de toekomst een mooi aandenken blijven.

Ga vandaag nog aan de slag.