Nu de lente in het land is, kunnen we weer genieten van de blauwe lucht, het warme weer en de gedachte dat het weer bijna zomer is. Dit is ook het perfecte moment om enkele bijzondere momenten met je familie thuis te creëren. Gelukkig hebben wij enkele fantastische ideetjes daarvoor. Thuis je handen vuil maken, een albelli receptenboek maken met de familie of een virtuele tour door één van de bekendste musea ter wereld volgen, er is altijd wel iets dat iedereen leuk zal vinden.

  • Ontwerp deze lente fantastische fotoproducten
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Snel en eenvoudig online te bestellen

Geef je etentjes met het gezin een thema

Er is heel wat ruimte voor plezier rond de eettafel. Het kan leuk zijn om hier eens een thema aan toe te voegen. Als je graag wat internationaals wil, kan je bijvoorbeeld kiezen voor een taco- of burritokraampje waar iedereen een ander ingrediënt voor jullie Mexicaanse avond bereidt. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om iedereen zijn of haar eigen pizza te laten maken. Of je kan nog een stapje verder gaan en een thema bepalen op basis van een spel dat jullie leuk vinden. Jullie kunnen dan een lekkere snack bedenken om te eten terwijl jullie spelen. Door iedereen te betrekken bij het bedenken of bereiden van een gerecht, wordt jullie band nog sterker.

Maak een virtuele tour door een museum

Enkele van de grootste musea en galerijen ter wereld, kunnen nu gewoon via een klik op een knop bezocht worden. Velen van hen hebben interactieve faciliteiten zodat je de meest verbazingwekkende prestaties en kunstwerken van de mensheid kan ontdekken vanuit je comfortabele zetel. We hebben hier enkele van onze favorieten opgesomd: Bezoek het British Museum in Londen in één klik. Zin in een bezoekje aan het Musée d’Orsay in Parijs? En wat dacht je van het Nationaal Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst in Korea? Bekijk de National Gallery of Arts en hun tentoonstellingen in Washington, D.C.

Ontwerp een kookboek met familierecepten

Iedereen in de familie heeft een specialiteitsgerecht of een lievelingsgerecht, dus waarom zou je niet een aantal van de legendarische gerechten van de familie uit elke generatie combineren? Schrijf de geheime gerechten van je oma eindelijk een keer op, zodat je ze nooit meer kwijtraakt. Dit is trouwens ook de perfecte manier om haar tips door te geven aan de jongere generatie. Als je nog niet weet welk gerecht jij in het kookboek wil vereeuwigen, denk dan eens na over je favoriete gerecht en ga op zoek naar recepten. Dankzij het albelli online bewerkprogramma is het erg eenvoudig om je gepersonaliseerd kookboek met familierecepten te ontwerpen. Bekijk onze fantastische selectie vooraf ontworpen en personaliseerbare receptenboeken om aan de slag te gaan.

Fris je ruimte op

De lente is traditioneel gezien het perfecte moment om even op te ruimen en een frisse start te maken. Wanddecoratie is perfect om je ruimte van een frisse look te voorzien. Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten wanddecoratie, van foto’s op aluminium tot foto’s op canvas om aan je muur te hangen. Dankzij ons online bewerkprogramma zijn ze ook nog eens makkelijk te ontwerpen. Of je nu je laatste vakantie wil herbeleven, meer wil genieten van bijzondere momenten met het gezin of gewoon prachtige kunst voor aan de muur wil ontwerpen, het opfrissen van een ruimte was nog nooit zo eenvoudig.

Stuur gepersonaliseerde kaarten

Als je je familie en vrienden mist, kan je toch in contact blijven door hen een gepersonaliseerd kaartje op te sturen. In onze ruime selectie kaarten vind je ongetwijfeld eentje die perfect voor je is, gewoon om hen te laten weten dat je aan hen denkt of voor een bijzondere gelegenheid. Er zijn heel wat verschillende opties om een gepersonaliseerde tekst en verschillende foto-indelingen toe te voegen, zo kan je hen wat unieks sturen dat ongetwijfeld een glimlach op hun gezicht zal toveren.

To-dolijstjes en kalenders voor de familie

Zorg ervoor dat niemand in de familie dit jaar een belangrijke datum of event mist met één van onze gepersonaliseerde fotokalenders. Bij ons kan je niet alleen kiezen met welke maand je kalender start, dankzij ons online bewerkprogramma kan je er ook verjaardagen, spelavonden en andere bijzondere gelegenheden aan toevoegen. Ze zorgen niet alleen voor de nodige organisatie in de familie, maar ze zijn ook perfect als gepersonaliseerde cadeautjes. Ideaal als je iemand bijzonder met wat leuks wil verrassen.

Bakken met het gezin

Zorg voor een competitieve sfeer door een bakwedstrijd te houden. Zorg voor teams, bedenk een leuk thema, stel een tijdslimiet in en ga aan de slag om zo de mooiste gebakjes te maken waar de hele familie daarna van kan genieten. Twee juryleden bepalen aan het eind van de wedstrijd wie er gewonnen heeft. Je huis zal zo niet alleen heerlijk ruiken, maar je kan er ook nog eens prachtige foto’s van maken om daarna aan je receptenboek toe te voegen.

De lente is perfect om wat meer tijd door te brengen met je familie, om oude herinneringen boven te halen en alvast plannen te maken voor de toekomst. Ga nu naar onze startpagina en gaan aan de slag met nieuwe wanddecoratie voor je muren, het ontwerpen van fotoboeken met al jullie leuke activiteiten erin of het maken van een nieuwe kalender om met je geliefden te delen.

Reacties