Met de albelli app is het leuk, snel en makkelijk om onderweg adembenemende fotoproducten te maken. We vernieuwen onze app-functies voortdurend om je de beste ontwerpmogelijkheden te bieden. Onze nieuwste update is heel kleurrijk, dus lees snel verder om nog meer uit onze app te halen…

Geef je momenten kleur

Exclusief in onze mobiele app kun je nu uit 29 verschillende tinten kiezen voor een gekleurde rand bij je foto-afdrukken in retrostijl.

mobiele app update app

Van rustig en neutraal tot opvallend en fel: voor elke foto die je wilt afdrukken hebben we wel een kleur die erbij past. Maak een selectie foto’s met verschillende gekleurde randen voor een echte blikvanger in huis.

Mobiele app update retro foto's

Voeg hier je tekst toe

In onze app kun je nu tekst toevoegen aan je fotoproduct en kiezen uit meer dan 50 verschillende lettertypen. Zet leuke weetjes in je fotoboek en foto’s in retrostijl, of voeg een citaat toe aan je wanddecoratie.

Mobiele app update wand decoratie

Een paar andere updates…

Met onze nieuwste update kun je nu een andere achtergrondkleur toepassen op elke pagina in je kalender of fotoboek. Dit geeft je fotoboeken en kalenders een kleurrijke afwerking.

Als je graag één patroon wilt in je fotoboek dan hebben we geweldig nieuws… je kunt nu heel eenvoudig één indeling kiezen voor alle pagina’s in je fotoboek.


Als deze nieuwe functies je goed in de oren klinken, download dan meteen onze mobiele app.

We houden je op de hoogte van nieuwe functies in onze app met blogposts zoals deze. Houd deze plek dus in de gaten voor informatie over de app-updates.

Reacties