Wanneer je wanddecoratie maakt, hoef je niet slechts één foto te kiezen. Met onze indelingen voor wanddecoratie kun je uit 81 foto’s kiezen en we hebben zojuist een aantal gloednieuwe indelingen geïntroduceerd die het maken van prachtige wanddecoratie nog eenvoudiger maken. Net zoals onze mozaïek grid wanddecoratie, kun je met deze nieuwe indelingen meerdere foto’s op één stuk weergeven en van je foto’s een echt kunstwerk maken.

De ronde indeling

Kies 25 van je favoriete foto’s en geef ze weer op een wanddecoratie van acryl, aluminium of een foto op forex. Cirkels zijn een geweldige manier om de uitstraling van je leefruimte te verzachten, dus een cirkelvormige indeling voor wanddecoratie zorgt voor een rustgevend gevoel in je kamer.

Het verspreide mozaïek

Met onze indeling voor verspreide mozaïek kun je een verscheidenheid aan foto’s in verschillende vormen en formaten gebruiken, zodat je meer aandacht aan je favorieten kunt schenken. We houden van deze indeling voor foto’s van een evenement zoals een bruiloft. Je kunt je beste foto van de dag in het midden plaatsen in de grootste afmeting en andere foto’s er omheen toevoegen, die de sfeer van de dag overbrengen.

Het volledig doorlopende mozaïek

Ons volledig doorlopende mozaïek betekent dat je foto’s tot aan de rand van je wanddecoratie gaan en er geen witruimte aan de randen overblijft. Perfect als je gelooft dat meer meer is en zo veel mogelijk foto’s wilt laten zien.

Het reguliere mozaïek

Gebruik onze unieke lay-outs om meerdere foto’s samen op je wanddecoratie weer te geven. Je kunt het verder aanpassen door de kleuren en achtergronden aan te passen. Ideaal voor het weergeven van al je vakantiefoto’s.

In de verleiding om onze nieuwe indelingen voor wanddecoratie te proberen? Maak vervolgens een wanddecoratie en kies er een die aan je behoeften voldoet. Als je je vrienden en familie wilt inspireren, deel deze blogpost dan in de sociale media met gebruikmaking van de onderstaande icoontjes.

 

 

Reacties