De glimlach op het gezicht van je grootouders wanneer ze je albelli fotocadeau openen, maakt meteen duidelijk dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Dit is ons favoriete programma om je te helpen bij het ontwerpen van het beste fotocadeau voor Kerstmis.

Grootouders geven over het algemeen liever cadeaus dan dat ze er ontvangen, maar een persoonlijk cadeau kunnen ze wel altijd waarderen. Eén van de leukste dingen in de kerstperiode is toch wel het moment waarom je een glimlach op de gezichten van je grootouders kan toveren. Hun familie wordt steeds groter en zit misschien wel over de hele wereld verspreid, er is dan ook geen leuker cadeau voor hen dan een gepersonaliseerde fotocadeau.

Hiermee kunnen ze het hele jaar lang van het gezelschap van hun familie geven. Een fotoboek, verkrijgbaar in verschillende groottes en met een harde of zachte kaft, is de perfecte manier om je hele familie samen te krijgen. Een fotokalender neemt minder plaats in en kan het hele jaar lang aan de muur hangen. Een foto op canvas is leuk als je op zoek bent naar wat uniekers. Als ze allebei gek zijn op thee en koffie dan kan je hen misschien gepersonaliseerde mokken cadeau doen. Zo genieten ze telkens van je aanwezigheid wanneer ze een kopje koffie of thee drinken.

Hier vind je onze checklist

Hier vind je enkele van onze tips voor het ontwerpen van het perfecte kerstcadeau voor je grootouders:

  • Verras ze
  • Als het cadeau voor zowel oma als opa is, gebruik dan evenveel foto’s van beide
  • Vraag andere familieleden en vrienden om je hen foto’s te sturen
  • Vraag aan je grootouders om oude albums in te mogen kijken en maak dan stiekem foto’s ervan met je smartphone
  • Gebruik belangrijke gebeurtenissen in hun leven als ‘hoofdstukken’
  • Probeer geen foto’s te gebruiken die vergelijkbaar zijn in samenstelling en onderwerp
  • Vergeet niet om foto’s van hun favoriete plekken te gebruiken – niet alle foto’s hoeven van mensen te zijn
  • Vergeet niet dat je tekst, kaders en lay-outs kan toevoegen met het albelli online fotoprogramma

Ga aan de slag

Om je eigen gepersonaliseerde fotocadeau voor Kerstmis te maken, ga je gewoon naar de albelli website. Hier kan je doorheen al onze fantastische fotoproducten scrollen en meteen aan de slag gaan met je fantastische fotoproject. Vink ze allemaal van je lijstje af.

Reacties