Kerstkaarten maken

Stuur deze feestdagen een gepersonaliseerde kerstwens

Kerstkaarten maken

Stuur deze feestdagen een gepersonaliseerde kerstwens

Kerstkaarten

Originele kerstkaarten maken met je eigen foto’s! Ontwerp ze zelf bij albelli. Ruime keuze uit verschillende soorten en maten, voor ieder wat wils.

Je eigen kerstkaarten maken

Je hebt ze vast al eens in de bus gekregen… of misschien heb je ze al eens gemaakt. De kerstkaarten waarop een foto van jezelf of je familie prijkt en een persoonlijke boodschap in staat. Vooral met de feestdagen zijn deze kaarten enorm populair en dat is niet zonder reden. Zelf gemaakte kerstkaarten zijn niet alleen leuk om te geven maar ook om te maken. Laat je inspireren door de vele ideeën die je op de site vindt.

Maak een persoonlijke foto kerstkaart

Met behulp van albelli maak je niet alleen een creatieve maar ook een kerstkaart met een persoonlijke boodschap. Kerstkaartjes zelf maken geeft je de unieke mogelijkheid om dit jaar een kerstkaartje te sturen dat echt helemaal bij je past. Dat kan je enerzijds doen door een foto te kiezen die uiting geeft aan je persoonlijkheid, maar anderzijds ook door eens wat anders te schrijven dan ‘gelukkige kerst en een zalig nieuwjaar’. Verzin een leuk gedicht of verras je vrienden en familie met een hilarische foto op de kerstkaart. Ze zullen je kaartje met een glimlach lezen en wat is er mooier met de feestdagen dan mensen gelukkig stemmen?

Hou een kerstkaartje voor jezelf

Bij albelli maak je kerstkaarten in een handomdraai. Je hebt verschillende maten en tal van mogelijkheden om je kaartje echt memorabel te maken. Bovendien krijg je een set van tien kaartjes zodat je er gerust eentje voor jezelf kunt houden. Zo heb je binnen enkele jaren een hele set kaartjes verzameld waar je met trots op terug kijkt. Laat je inspireren door de vele ideeën die je op de site vindt.

Eenvoudig zelf kerstkaarten maken

Bij albelli maak je kerstkaarten in een handomdraai. Er zijn verschillende maten en tal van mogelijkheden om je kerstkaartje echt memorabel te maken. Bij het ontwerpen van foto kerstkaarten kies je eerst welke grootte de kerstkaart moet krijgen. Daarna kan je heel gemakkelijk je eigen foto’s toevoegen, en plaatsen waar je ze wilt hebben. De foto’s kunnen zowel op de binnen als buitenkant van de kaart geplaatst worden. Vervolgens voeg je een leuke en originele boodschap toe aan je kerstkaart. Als je helemaal zeker bent over het ontwerp van je kerstkaart druk je op “Bestellen”. Je ontvangt de kerstkaarten inclusief envelop binnen vier werkdagen. Bovendien krijgt je een set van tien kaartjes zodat je er gerust eentje voor uzelf kunt houden. Zo heb je binnen enkele jaren een hele set kaartjes verzameld waar je met trots op terug kijkt. Ga meteen aan de slag en voor je het weet ligt je persoonlijke kerstkaart bij al je vrienden en familie in de bus om hun feestelijke feestdagen te wensen met een persoonlijke draai! Wij doen ons best om onze klanten tevreden te houden en leveren alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Mocht het toch zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent met de door ons geleverde jaarkalender, dan krijg je een nieuw product of je krijgt je geld terug. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Zo ook op onze kerstkaarten!

 • Verschillende formaten
 • Uitgebreide collectie thema’s
 • Leuk om te maken
 • Eenvoudig te gebruiken software
 • Importeer foto’s vanaf je computer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 

Title

Set van 10 kaarten inclusief witte enveloppen

Kies oriëntatie:
Kies een kaartsoort:
 
 • Vanaf
   
 • Vanaf
   
 • Vanaf
   
Formaat:

10x10 cm of 15x15 cm 10x15 cm of 13x19 cm 15x10 cm of 19x13 cm 10x10 cm of 15x15 cm 10x15 cm of 13x19 cm 15x10 cm of 19x13 cm 10x10 cm of 15x15 cm 10x15 cm of 13x19 cm 15x10 cm of 19x13 cm

Maak je kaart

Om wenskaarten te kunnen maken heb je Flash nodig

Levertijd: 4-5 werkdagen

×
Update je browser hier

We hebben Albelli.nl gebouwd met de nieuwste technologie. Hierdoor is de website sneller en gemakkelijker te gebruiken. Helaas ondersteunt de versie van je browser deze technologieën niet. (download Google Chrome)