Postkaarten

Postkaart maken

De leukste en meest persoonlijke postkaarten maak je zelf. Met je eigen foto en je eigen tekst. Bij albelli brengen we je graag op ideeën. En we drukken je kaarten precies af zoals jij wilt. Snel, voordelig en met 100% tevredenheidsgarantie.

Postkaart formaten:

 • Fotoafdruk als postkaart: Jouw ontwerp eenzijdig afgedrukt op fotopapier.
 • Ongevouwen foto postkaart: Jouw ontwerp afgedrukt op ongevouwen papier van hoge kwaliteit.
 • Gevouwen foto postkaart: Jouw ontwerp afgedrukt op gevouwen papier van hoge kwaliteit.

Postkaart inspiratie

Elke gelegenheid om een kaartje te sturen is anders en vraagt om een eigen toon en sfeer. Kijk hieronder eens naar onze voorbeeld kaarten voor inspiratie. Je ziet dat er allerlei stijlen mogelijk zijn. Heb je ontwerpen gevonden die je aanspreken? Ga dan zelf aan de slag met het kaartenprogramma, en maak je eigen unieke postkaart. Lees eens onze ‘Maak je eigen postkaart’ blogpost over hoe je je eigen postkaart maakt in drie simpele stappen.

Aan de slag

Bij albelli maak je jouw kaarten met een gebruiksvriendelijk opmaakprogramma. Iedereen kan ermee overweg, want het voelt als het ware aan wat jij wilt. Je eigen wenskaarten ontwerpen gaat hierdoor bijna vanzelf. In een paar eenvoudige stappen:

Kies een van onze 10 thema’s en voeg je eigen foto en tekst toe
Of ontwerp je eigen kaart vanaf blanco
Upload je foto
Kies de achtergrond
Probeer de kaders
Speel met clipart
Voeg je persoonlijke tekst toe

Begin met je eigen postkaart

Postkaarten voor elke gelegenheid

Bij postkaarten denken we bijna automatisch aan vakantiekaarten. Maar er zijn natuurlijk veel meer aanleidingen om een mooi en gepersonaliseerd kaartje te sturen. Denk maar aan:

Trouwkaarten
Geboortekaartjes
Verjaardagskaarten
Jubileumkaarten
Nieuwjaarskaarten
uitnodigingen
Zakelijke mailings
Ansichtkaarten
Van harte beterschap kaarten
Succes gewenst kaarten
Valentijnskaarten
Welkom thuis kaarten
Kinderfeestjes
Menukaarten
Samenwonen kaarten
Verhuiskaarten

Maak je postkaart

Gepersonaliseerde postkaarten met foto

Op reis zie je in de vele winkeltjes postkaarten te koop met de mooiste foto’s. Je zal je afvragen wie die foto’s neemt en waar de plekjes zijn om die foto’s te nemen. Maar stel je eens voor dat jouw eigen foto op zo een postkaart kan staan. Want je bent nu zelf in staat mooie foto’s te maken met je smartphone en digitale camera. Deze toestellen worden er beter en beter op en hebben vaak een goede resolutie. Met deze foto kan je de leukste postkaarten laten drukken en zelf versturen waarmee je familie en vrienden gegarandeerd verrast.

Postkaarten ontwerpen en drukken

Postkaarten bestaan al zeer lang. Het is een leuk aandenken aan een stad of streek die je bezocht hebt. Maar ook om naar het thuisfront te sturen. Grappige postkaarten maken met een leuk berichtje op, dat je het goed stelt en een leuke tijd hebt en aan de foto zien ze waar je het over hebt. Postkaarten met foto genomen door professionals zijn vaak meer dan de moeite waard. Maar in dit verhaal ben jij zelf de professional, want je kan postkaarten ontwerpen met je eigen grappige en leuke foto’s. Je kan er zo creatief mee omgaan als je zelf wenst. Afhankelijk naar wie je het stuurt zal de foto en bijgaande tekst aan te passen zijn. Het hoeft zelfs geen foto van een reis te zijn. Maar een mooi moment in je leven waarvoor je iemand wil bedanken. Of een aankondiging die je wil maken. Niets is te gek om op een postkaart te plaatsen. Naar afmetingen en formaat toe kan albelli je heel wat aanbieden. Dus je kan al je wensen kwijt op onze online postkaarten.

Postkaarten maken

Een postkaart ontwerpen doe je eenvoudig online. Met de software van albelli kun je zelf snel en gemakkelijk aan de slag om jouw postkaarten te maken. Je kan de postkaarten zelf maken met je zelf genomen foto’s. Of afbeeldingen die je bewerkt hebt op je computer. Maak het zo strak of gek als je zelf wil. Wij zetten het voor je op een postkaart. Het bestellen van een postkaart is trouwens een fluitje van een cent. Het duurt niet lang, op een minuut tijd ben je klaar en kan je de verzending afwachten. albelli denkt met jullie mee zodat alles vlot kan verlopen. Jij hoeft alleen nog je postkaarten op te wachten in de brievenbus.
Begin met je postkaart

Ansichtkaarten met foto’s

Ansichtkaarten of aanzichtkaarten zoals het op het einde van de negentiende eeuw ook wel gekend was, hebben dus al een lange geschiedenis. Mensen gebruiken ansichtkaarten al heel lang en het blijft een populair product. Je hoort er ook over praten als briefkaarten. Vele benamingen voor één en hetzelfde artikel. Het kan zelfs als souvenir gehouden worden welke je herinnert aan een memorabele vakantie. Postkaarten met foto of met een bezienswaardigheid zijn de moeite om in je bezit te hebben. Dat kan leuk zijn om op je reisbestemming eentje te kopen en een plaatsje te geven in je huis. Zo heb je altijd een reminder van waar je geweest bent.

Postkaarten online bestellen

albelli geeft je de tools om online je postkaarten aan te maken en te bestellen. De postkaarten drukken is een werk dat wij op ons nemen. Je kan er zeker van zijn dat we kwaliteit leveren en je zeer blij zal zijn met de geleverde postkaartjes. Bestel postkaarten in de afmetingen en formaten naar wens. Kortom, wil je postkaarten maken dan is er maar één adres en dat is bij albelli.

Tips voor postkaarten

Als je regelmatig zelfgemaakte postkaarten wilt versturen, is het een goed idee om een eigen stijl te ontwikkelen. Dat maakt jouw wensen en uitnodigingen direct herkenbaar. Een beetje zoals een kunstenaar dat aan zijn oeuvre bouwt.

Let er bij uitnodigingen op dat de informatie op de kaart compleet is. Denk aan dingen als de datum, plaats en tijd, een routebeschrijving, en of je een bevestiging verwacht.
Speel met alle mogelijkheden van ons kaartenprogramma, maar overdrijf het niet. Een postkaart is in de eerste plaats bedoeld om een boodschap over te brengen, dus zorg dat deze helder en duidelijk is. Kies bijvoorbeeld een foto met een ‘leeg gebied’ als je tekst in de foto zelf wilt zetten.

Zorg dat de sfeer past bij de gelegenheid. Voor een kinderfeestje kies je natuurlijk een ander achtergrondthema en een ander lettertype dan voor een zakelijke uitnodiging.

100% Tevredenheidsgarantie

Bij albelli doen we er alles aan om van (nieuwe) klanten trouwe klanten te maken. We drukken je foto’s haarscherp af op kwaliteitsvol papier, we hebben een eenvoudig opmaakprogramma, en als je vragen hebt, kun je die persoonlijk stellen aan onze klantendienst. Mocht het resultaat, om welke reden dan ook, toch niet helemaal naar je zin zijn, dan krijg een nieuw setje kaarten van ons of je ontvangt je geld terug.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.
 
 Voorkant   Binnenkant   Achterkant 
 

  Kies een kaartsoort:
   
  Vanaf:

  Formaat:

  ×