Vijf manieren om creatief aan de slag te gaan met een gepersonaliseerde mok

Door Albelli op 20 februari 2020

Maak je ochtenden nog leuker met een gepersonaliseerde mok met daarop je favoriete momenten.

Onze gepersonaliseerde mokken zijn perfect als cadeau voor jezelf of voor je geliefde. Dankzij onze bewerkprogramma’s voor de computer en in de app kan je ze ook nog eens makkelijk zelf maken. We hebben een korte lijst met enkele extra stappen samengesteld zodat je de jouwe nog specialer kan maken met onze creatieve opties.

Kies je favoriete foto uit

Logisch, want hier begint het allemaal. Kies voor een foto waar je nooit genoeg van krijgt, bijvoorbeeld een gezellige familiefoto of een landschapsfoto van je favoriete plek ter wereld.

Kan je niet kiezen? Geen probleem

Onze app (beschikbaar op iOS– en Android-toestellen) heeft een groot aantal exclusieve functies, waaronder een indeling met meerdere foto’s. Als je dus niet kan kiezen tussen een strandfoto of een kerstfoto, dan zit je hier goed.

Een foto over de hele mok

Een andere exclusieve functie op onze app is de optie om een mok met panoramafoto te maken, waarmee je je foto’s – jawel, je raadt het al – van handvat tot handvat kan laten verschijnen. Perfect voor bredere foto’s die er anders een beetje verloren uitzien op de zijkant van een mok.

Ga creatief aan de slag met illustraties

Met onze online bewerkprogramma’s kan je heel wat illustraties toevoegen voor een extra creatieve toets. Onze catalogus bevat ontwerpen die geschikt zijn voor elk thema, ga dus alvast op zoek en ontdek de perfecte match voor jouw mok.

Voeg een leuke tekst toe

Als je je mok met onze bewerkprogramma’s maakt, kan je je zelf geschreven tekst aan het design toevoegen. Je kan kiezen uit 60 lettertypes in 30 verschillende kleuren zodat je ervoor kan zorgen dat je tekst mooi bij je mok past.

Zodra je mok klaar is en een plekje heeft gekregen in je keuken, kan je dit delen met #albelli. Wij delen onze favoriete mokken in onze feed. Heb je nog creatieve ideetjes voor je mok? Laat het ons dan hieronder weten.