7 trouwalbum titels voor jouw liefdesverhaal

Door Albelli op 22 maart 2024

Moeite om een naam te bedenken voor je trouwalbum? Ontdek onze zeven unieke titelideeën: van liedjestitels die een reflectie zijn van jullie liefde tot heel simpel: jullie nieuwe namen. Lees gauw verder en maak een onvergetelijk aandenken aan jouw dag met albelli.

Een trouwalbum viert niet alleen die ene bijzondere dag; het is een speciaal hoofdstuk in je leven dat je steeds opnieuw wil beleven. Of het nu het begin is van een mooie reis samen of de volgende stap in een langdurige, waardevolle relatie. Een gepersonaliseerd trouwalbum is de perfecte manier om de magie van dat moment vast te leggen.

Je trouwalbum: jullie liefdesverhaal

Een trouwalbum is meer dan gewoon wat foto’s bij elkaar; elke pagina vertelt een verhaal – van de zenuwslopende spanning voor de geloften tot en alle festiviteiten erna. Maak van deze momenten een meeslepend verhaal dat je voor altijd koestert. Of beter nog, maak meerdere exemplaren van jullie trouwalbum en geef ze cadeau aan vrienden en familie. Maar de grote vraag blijft: hoe geef je zo een belangrijk fotoboek een passende naam?

1. Liedjestitels

Als muziek een belangrijke rol speelde op jullie grote dag, kies dan een liedjestitel als naam voor jullie trouwalbum. Laat de muziek de soundtrack zijn van jullie liefdesverhaal, of het nu het nummer is dat tijdens jullie eerste dans speelde of een liedje met een bijzondere betekenis voor jullie beiden.

Drie romantische liedjes die perfect zijn als albumtitel: Perfect (Ed Sheeran), Just the Way You Are (Bruno Mars), Can’t Help Falling in Love (Elvis Presley). Probeer ons kant-en-klare ‘Met liefde handgemaakt’ trouwalbum en experimenteer met verschillende titels en foto’s van jullie eerste dans.

2. Jij en ik

Soms is het beter om het eenvoudig en bescheiden te houden, helemaal passend bij jullie als koppel. Maak het persoonlijk door jullie voornamen te gebruiken als de hoofdtitel van jullie fotoboek, met daaronder de datum van jullie trouwdag. Selecteer één van jullie favoriete foto’s en maak zo een fotoboek dat helemaal bij jullie past.

3. Voor eeuwig en altijd

Voor een vleugje romantiek, denk aan een sprookjesachtige zin zoals ‘Voor eeuwig en altijd’, aangevuld met jullie namen en nieuwe titels. Deze klassieke keuze geeft een elegante en tijdloze sfeer aan jullie trouwalbum en benadrukt de blijvende liefde tussen jou en je partner op een elegante en mooie manier.

4. De mooiste dag van ons leven

Personaliseer je trouwalbum met een hartverwarmende boodschap zoals ‘De mooiste dag van ons leven’. Ontdek onze kant-en-klare thema’s zoals Botanische bruiloft of Gewoon Geweldig, voor een bescheiden en intieme sfeer die de essentie van jullie bijzondere dag perfect samenvat.

5. Het is niet de reis die telt, wel de bestemming

Als je iets unieks zoekt, overweeg dan een citaat als titel voor je trouwalbum. Als jouw ja-woord plaatsvond op een prachtige locatie, kan een citaat als ‘Het is niet de reis die telt, wel de bestemming’ passend zijn. Combineer dit met ons fotoboekthema Elegant, of laat je creativiteit de vrije loop door te beginnen met een blanco canvas.

6. Schattige koosnaampjes

Hebben jij en je partner schattige koosnaampjes voor elkaar? Geef een persoonlijke toets aan jullie fotoboek door beide roepnamen als titel te gebruiken. Test het uit met ons ‘Snapshots’ ontwerp en voeg schattige spontane foto’s toe van jullie speciale dag.

7. Onze trouwdag

Een tijdloze keuze is de titel ‘Onze trouwdag’ die perfect de essentie van de grote dag vastlegt. Voeg eventueel jullie trouwdatum onder de titel toe of gebruik jullie nieuwe namen voor een persoonlijke toets om de emotionele betekenis van het boek te versterken.

Jullie trouwdag is een belangrijk moment in jullie leven en dat verdient een feestje. Met een mooi fotoboek breng je jullie liefdesverhaal op een prachtige manier tot leven. Start vandaag nog met het maken van jullie trouwalbum met albelli.