Vaderdag cadeautips

Door Albelli op 19 mei 2024

Het is duidelijk… Papa is de beste! Als je nog op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau voor Vaderdag, dan zijn hier enkele creatieve tips om jouw held in de bloemetjes te zetten.

Vaders zijn liefdevolle begeleiders in het leven die ons vaak helpen met advies en steun. En toch is het vaak uitdagend om een geschikt cadeau te vinden als bedankje. Wij denken dat de beste verrassing voor Vaderdag een cadeau met een leuke foto is, omdat dit iets persoonlijks is en jarenlang vreugde zal brengen. Hier zijn enkele cadeautips voor Vaderdag die gegarandeerd de gevoelige snaar zullen raken. Laat jezelf inspireren en vind het perfecte geschenk voor Vaderdag.

Een mooi fotoboek voor kersverse papa’s

Vader worden is een speciaal gevoel. Zet zijn eerste Vaderdag in de kijker door een fotoboek te vullen met momenten van zijn eerste dagen, weken en maanden als papa. Hier kan hij dan op terugkijken in de vele jaren die nog volgen.

Een gepersonaliseerd fotoboek voor Vaderdag is een geweldige manier om die vreugdevolle momenten te verzamelen op één plek, van de grote mijlpalen tot de kleine vreugden. Een fotoboek is een kostbaar aandenken dat het verhaal vertelt van deze unieke tijd.

Maak een fotoboek

Wanddecoratie als geschenk voor opa

Verras je opa voor Vaderdag met een familiefoto die hij thuis kan ophangen. Je kan alle generaties vastleggen op beeld, een kiekje met de kleinkinderen of een collage van je opa’s mooiste momenten. Kies uit vijf hoogwaardige materialen: canvas voor een galerijgevoel, aluminium voor een moderne en elegante look, of misschien zelfs een houten kader voor een opvallende muurschildering?

Welke stijl je ook kiest, we weten zeker dat je opa blij zal zijn.

Maak wanddecoratie

Fotopuzzels als uniek vaderdagcadeau voor de pluspapa

Op zoek naar een speciaal vaderdagcadeau voor jouw pluspapa? Kies voor een hippe fotopuzzel. Dit is enerzijds een cadeau en anderzijds een activiteit om samen uit te voeren. Je kan elke foto kiezen om op de puzzel af te drukken: van zijn favoriete moment, een kiekje van zijn trouwe viervoeter, een natuurfoto van zijn laatste vakantie tot een foto van zijn favoriete sportteam.

Of je nu kiest voor de mini-versie van 49 stukjes, of gaat voor een XL-formaat van 2000 stukjes, een fotopuzzel is zeker een bijzonder cadeau voor Vaderdag waarmee je je pluspapa laat zien dat je om hem geeft.

Fotopuzzel Ravensburger

Foto-afdrukken als last-minute geschenk

Geen paniek! We helpen je met jouw last-minute vaderdagcadeau. Foto-afdrukken zijn een cool retrocadeau die altijd in de smaak vallen, omdat het een geweldige manier is voor de papa om terug te kijken op die goede, oude tijd.

Het afdrukken van zijn favoriete herinneringen is eenvoudig: kies je foto’s en wij maken er afdrukken van in hoge kwaliteit. Je kan dit zelfs in een paar tikken op je mobiele telefoon doen met onze app. Het gaat zo snel dat je zelfs nog tijd over hebt om een leuke vaderdagboodschap op de achterkant van de afdrukken te schrijven.

Maak fotoafdrukken

Fotomagneten met de tekeningen van je kinderen

Voor op de koelkast of op kantoor, gepersonaliseerde magneten zorgen voor een glimlach bij elke blik op de to-do lijst.

Dit zijn geweldige vaderdagcadeaus want zelfs de kleintjes kunnen helpen met het ontwerp! Een leuk idee voor Vaderdag is om de kinderen een uniek stukje kunst te laten maken voor hun papa. Upload deze meesterwerken en druk ze af op magneten. Op deze manier worden deze kunstwerken een praktisch cadeau dat de papa zeker zal doen glimlachen.

Laat je inspireren

Een klassiek vaderdaggeschenk: de fotomok

Dat kopje koffie in de ochtend smaakt nog beter wanneer je vader kan drinken uit een gepersonaliseerde mok. Een mok met een foto is een ideaal geschenk voor Vaderdag: het is gemakkelijk om te ontwerpen en tovert ook nog eens een glimlach op zijn gezicht iedere ochtend.

Heb je een speciaal moment dat je wil vereeuwigen? Of maak je liever een fotocollage van jullie leukste momenten samen? Of wil je simpelweg “Papa is de beste” zeggen… Een gepersonaliseerde mok is een perfect en uniek geschenk.

Top tip: als je wil gaan voor het verrassingseffect, kies voor onze ‘magic mug’. De print komt enkel tevoorschijn wanneer je de mok vult met een warme drank. Surprise!

Maak mokken

Verzamel een aantal foto’s van jou en je vader door de jaren heen voor een attent vaderdagcadeau. Je kan bijvoorbeeld een babyfoto, tienerfoto en recentere foto kiezen. Maak er een wanddecoratiecollage van die hij vol trots in huis kan hangen.

Maak wanddecoratie

Geef een bedankje aan je papa met een gepersonaliseerd vaderdagcadeau waar hij nog jaren plezier van zal hebben. Hier vind je nog meer inspiratie en cadeautips voor de mannen in je leven. We wensen je veel plezier met het personaliseren van jouw geschenk. Fijne Vaderdag!