8 redenen om een jaarboek van 2023 te maken

Door Albelli op 11 december 2023

Een jaarboek van 2023 van albelli is een geweldige manier om terug te kijken op wat jouw jaar onvergetelijk heeft gemaakt. Klaar om geïnspireerd te worden voor jouw jaarboek? Ontdek onze acht redenen om een gepersonaliseerd fotoboek van 2023 te maken en vier de momenten, groot en klein, die jouw jaar speciaal maakten.

Een 2023 jaarboek van albelli is de perfecte manier om al je mooie momenten van afgelopen jaar vast te leggen. Inspiratie nodig? De mogelijkheden voor je jaarboek van 2023 zijn eindeloos. Of het nu gaat om een prachtig familiefotoboek gevuld met kiekjes van de hele bende, een reisfotoboek dat uitgebreid stilstaat bij alle fantastische reizen die je hebt gemaakt, of een koffietafelboek dat alle dingen viert die dit jaar geweldig hebben gemaakt. Bekijk onze topredenen om je eigen fotoboek te maken en laat je inspireren!

1. Maak een koffietafelboek

Een jaarboek is het perfecte koffietafelboek om het nieuwe jaar gezellig te beginnen. En het mooiste is? Je fotoboek kan perfect worden afgestemd op de inrichting van je huis. Of je huis nu warm, gezellig en kleurrijk is of elegant, koel en minimalistisch: kies een ontwerptemplate voor je fotoboek en experimenteer met de opties.

2. Blik terug op de beste momenten van 2023

Een fotoboek van 2023 maken is een geweldige manier om terug te blikken op je favoriete herinneringen van het afgelopen jaar. Van grote feesten met familie en vrienden tot de kleine momenten thuis: kies een aantal van je favoriete kiekjes en zorg dat het maken van het fotoboek leuk is voor het hele gezin. Spendeer een avond met het selecteren van foto’s en experimenteer met de ontwerptools in de albelli software om het perfecte fotoboek te maken.

3. Breng herinneringen tot leven

Onze gsm’s of laptops zitten boordevol mooie momenten en herinneringen. Het maken van een afgedrukt fotoboek is een prachtige manier om deze kiekjes tot leven te brengen en ze uit onze digitale fotobibliotheken te halen! In plaats van door foto’s op je scherm te scrollen om je favoriete momenten te vinden, kan je ze in een jaarboek van 2023 tot in detail herbeleven en er makkelijk doorheen bladeren.

Onze top tip: druk je fotoboeken af op ons glanzend papier van hoge kwaliteit en bekijk alle levendige kleuren waar je zo van houdt tot in het kleinste detail.

4. Vier iets waar je van houdt

Je kan je fotoboek van 2023 maken over alles wat je maar wilt: van ‘mijn eerste fotoboek’ voor je kleintje tot een fotoboek met een huwelijksthema voor jou en je wederhelft. Onze templates voor themaboeken maken het je nog makkelijker om een uniek en persoonlijk ontwerp te maken.

Om makkelijk een eerste fotoboek voor je baby te maken, sleep je de schattigste foto’s naar een van onze voorgemaakte indelingen voor een baby jaarboek. Als je dit jaar een grote reis hebt gemaakt, bekijk dan onze verschillende thema’s om je mooiste foto’s te laten zien. Bekijk deze creatieve ideeën voor fotoboekthema’s voor wat extra inspiratie.

5. Maak een cadeau

Een jaarboek van 2023 is niet alleen een mooie aanwinst voor je boekenkast of salontafel, het is ook het perfecte cadeau voor familie en vrienden. Maak een fotoboek van alle herinneringen die je hebt gedeeld met je beste vrienden, of stuur er eentje naar familieleden die je niet zo vaak ziet. Als je in 2023 een kleintje op de wereld hebt gezet, waarom geef je hun grootouders dan niet de schattigste foto’s cadeau die je hebt verzameld van je nieuwste familielid?

6. Maak een nieuwe traditie

Maak er een jaarlijkse traditie van en tover je jaarboek van dit jaar om tot meer dan een verzameling van foto’s. Trommel de hele familie op en organiseer een gezellig samenzijn tijdens het maken van je jaarboek, waarbij je enkele van je memorabele, hartverwarmende en hilarische momenten van het jaar met elkaar deelt. Maak je gezellige creatieve avond compleet met feestelijke hapjes en veel gelach en verheug je jaar na jaar op de organisatie van het hele gebeuren.

7. Blik terug op die onvergetelijke reis

Heb je dit jaar een onvergetelijke reis meegemaakt? Of was je jaar gevuld met korte vakanties waardoor je verliefd werd op een bepaalde bestemming, eten of cultuur? Een reisfotoboek is een fantastisch jaarboekidee voor 2023. Je jaarboek voor 2023 kan een schatkist vol herinneringen worden: van de mooie uitzichten tot de straten waar je hebt gewandeld en de vele keren dat je hebt gelachen.

8. Geef jezelf een nieuw creatief project

Als je goede voornemen dit jaar is om creatiever te zijn, meer tijd te besteden aan dingen die je leuk vindt of meer waardering te tonen aan de mensen die je graag ziet, dan is een fotoboek een geweldig project waar je meteen mee aan de slag kan. Maak een thema voor je gepersonaliseerd fotoboek, verzamel al je favoriete foto’s van 2023 en plof neer in de zetel met je laptop. Ontdek alle mogelijkheden van onze software en begin het nieuwe jaar met een creatieve noot.

Hoe je 2023 ook hebt doorgebracht, beleef het opnieuw met een gepersonaliseerd fotoboek van albelli. Gebruik deze ideeën als leidraad en ga creatief aan de slag met een fotoboek waar je jaar na jaar naar kan terugkijken. Klik op de knop hieronder om aan de slag te gaan, laat je inspireren en deel deze tips met je vrienden en familie op social media.

Ga vandaag nog aan de slag