Ultieme cadeautips voor valentijn

Door Albelli op 24 januari 2024

Cadeau-inspiratie nodig voor valentijn? Verras je geliefden op 14 februari met gepersonaliseerde fotocadeaus.

Het is niet evident om de juiste cadeaus voor valentijn te vinden, want hoe vaak haasten we ons last-minute naar een tankstation voor een doosje met pralines? Daarom geven we je nu veel creatieve ideeën voor gepersonaliseerde fotocadeaus waarmee je familie en vrienden laat zien dat je echt om hen geeft. Nog steeds gemakkelijk te maken en perfect voor elk budget: een fotocadeau is origineel, uniek en de beste manier om ‘Ik hou van je’ te zeggen zonder clichés en een ongemakkelijk gevoel.

Een mooi begin van de dag

Een fotomok is de perfecte aanvulling voor je valentijnsontbijt op bed. Voeg een foto toe van een romantische uitje, jullie favoriete foto samen of de foto waarmee jullie allebei altijd moeten lachen. Je kan je fotomok ook personaliseren met toegevoegde tekst, indelingen en illustraties voor een volledig gepersonaliseerd geschenk.

Vertel je liefdesverhaal

Het maken van een fotoboek is de beste manier om familie en vrienden te laten weten hoeveel ze voor je betekenen. Ook laat het zien dat je de tijd en moeite hebt genomen om een uniek cadeau te maken. Je kan een tijdlijn maken met herinneringen sinds jullie elkaar hebben ontmoet, een verzameling van alle reizen die jullie samen hebben gemaakt, of misschien een receptenboek met de beste maaltijden die jullie samen hebben gegeten. Als je het boek uitsluitend over je geliefde wilt maken, denk dan eens aan een boek over hun favoriete hobby of passie.

Als je écht een grote indruk wilt maken, kies dan voor een boek in prachtige platliggend premium-stijl, met extra dikke pagina’s die perfect plat liggen als ze open liggen, zodat er geen enkel detail in de vouw terechtkomt.

Weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem! Selecteer een van onze vooraf ontworpen sjablonen. Deze vormen een goed begin en bieden je de mogelijkheid om ze aan te passen zoveel je maar wilt. Bekijk hier onze instructies over hoe je ze kan gebruiken.

Laat jullie mooiste moment samen zien

Als je samenwoont, waarom maak je dan geen wanddecoratie als het perfecte valentijnscadeau? Kies uit een reeks formaten en afwerkingen van hoge kwaliteit die het beste bij de ruimte passen en voeg een foto van jullie samen toe of bijvoorbeeld een foto van een geweldige reis die jullie samen hebben gemaakt. Zo eenvoudig is het om een uniek item cadeau te geven dit jaar op valentijn. En als je het moeilijk vindt om slechts één geweldig moment te kiezen, ga dan voor een indeling waarmee je maximaal 12 foto’s kan toevoegen. Klik hier om meteen aan de slag te gaan!

Liefde op de koelkast

Als je op zoek bent naar een cadeau dat klein en eenvoudig is, maar toch persoonlijk en helemaal uniek, kies dan voor een set gepersonaliseerde fotomagneten. Deze zijn snel en eenvoudig te maken. Het enige wat je moet doen? Negen van jullie favoriete foto’s samen kiezen. Of misschien kan je de liefde verder verspreiden en elke dierbare in je leven een magneet geven, zodat ze elke keer als ze een snackje gaan halen in de koelkast, weten dat je om hen geeft.

Valentijnsactiviteit, check!

Een cadeau dat je ook kan gebruiken als leuke activiteit voor valentijnsavond? Een gepersonaliseerde legpuzzel! Verkrijgbaar in zes verschillende soorten wat betreft het aantal stukjes: van 49 stukjes voor beginnende puzzelaars tot 2000 stukjes voor diegenen die van een uitdaging houden. Gemaakt door Ravensburger, Europa’s puzzelspecialist. Zo weet je zeker dat je een cadeau van hoge kwaliteit geeft.

Zeg het met woorden

Een gepersonaliseerde kaart is een eenvoudig, maar wel een heel speciaal geschenk om te geven op Valentijnsdag. Verras je wederhelft, maar ook familie en vrienden met een handgeschreven boodschap in een kaart met een liefdevolle foto op de voorkant. Er zijn talloze vooraf ontworpen kaarten om uit te kiezen, maar je kan ook je creativiteit de vrije loop laten en met een blanco exemplaar beginnen. Ze worden geleverd in handige verpakkingen van 10 stuks, zodat je zeker weet dat je genoeg liefde hebt om te versturen.

Klaar om de perfecte verrassing voor valentijn te maken? Kies het fotocadeau dat ze het leukst vinden en ga nu aan de slag.

creëer nu