Klanten Getuigenissen

Jullie creaties inspireren ons!

En dus willen we er een paar met iedereen delen! We horen graag de verhalen achter de fotoboeken en mokken. En we vinden het geweldig om te zien hoe jullie iets unieks en bijzonders maken van GSM-hoesjes en wanddecoratie. Jullie staan dus stralend in de kijker! De komende weken kom je te weten waarom fotoproducten voor Inki, Kathleen en Mary Ann belangrijk zijn. Deze week laten we Inki aan het woord.

Maak kennis met Inki

De tweede klant waar wij fan van zijn is Inki. Zij maakt al jaren fotoboeken bij albelli. Intussen zijn dat er al veertien!

Reis rond de wereld

De rode draad doorheen die fotoboeken van Inki zijn prachtige reizen. Op deze trips rond de wereld neemt Inki graag vele mooie foto’s. Op twee weken tijd komt ze soms tot wel 7000 foto’s! Bij thuiskomst komen die dan netjes op de computer te staan, waarna het moeilijke proces begint om de leukste kiekjes eruit te kiezen. Uiteindelijk verkiest Inki dan ook het offline fotoboekprogramma om er creatief mee aan de slag te gaan. Telkens komt er ook vakkundige achtergrondinformatie bij aan te pas. Omdat ze graag reist en tijdens die reizen graag foto’s trekt, geniet deze amateurfotografe er ook echt van om vanuit de zetel nog eens de aardbol rond te bladeren.

Inki geeft inspiratie voor jouw fotoboek

Voor en na, jong en oud

Behalve fotoboeken van reizen maakte Inki eind vorig jaar ook een klein fotoboekje met familieherinneringen. Het was een geschenk voor haar mama. Foto’s van alle huizen waar de kinderen ooit in hadden gewoond, telkens gecombineerd met een voor en na foto. Twee keer in dezelfde opstelling lachen de jonge, en oudere kinderen de mama toe. Zoals Inki ons vertelde was het een heel origineel en leuk idee!

Cadeautip van Inki

“Ik zou iemand een vierkant fotoboek 30×30 met 24 pagina’s cadeau doen om ze te leren kennis maken met albelli. Het formaat is héél dankbaar om mooie, vooral natuurfoto’s tot hun recht te laten komen. En ik zou iedereen aanraden om voor de premium- en hoogglansversies te gaan. Dat doe ik nu altijd voor mijn laatste bestellingen.”

Las je de inspirerende blog van Kathleen al? Die van Mary-Ann volgt snel.

Reacties