9 geweldige cadeautips voor Moederdag

Door Albelli op 25 april 2023

Verras je mama deze Moederdag met een fotocadeau dat speciaal voor haar gemaakt is. Bekijk onze originele cadeautips en maak haar dag extra bijzonder.

Een leuk moederdagcadeau vinden is soms een hele uitdaging. Je kan natuurlijk kiezen voor het klassieke boeket bloemen of een leuke kaars, maar waarom verras je haar niet met een uniek en gepersonaliseerd cadeau? Je mama vindt het ongetwijfeld geweldig om even terug te gaan in de tijd met een paar van jullie mooiste momenten samen. Dus als je op zoek bent naar wat inspiratie, bekijk dan onze cadeautips hieronder. Hiermee tover je een glimlach op haar gezicht. Wedden?

Mozaïek wanddecoratie

Als je net zoals ons teveel foto’s hebt met je mama waardoor je maar moeilijk een favoriet eruit kan kiezen, dan zit je goed met onze mozaïek wanddecoratie. Kies tussen 4 en 81 foto’s om een fantastische collage te maken van jullie favoriete momenten samen. We hebben de voorbije maanden allemaal veel tijd in huis doorgebracht, je moeder zal dus erg blij zijn met een nieuwe frisse look voor de muren. Raadpleeg onze blog over mozaïek wanddecoratie voor meer tips.

Canvas wanddecoratie

Zorg voor nog meer warmte in de woonkamer van je mama met onze canvas wanddecoratie. Deze soort wanddecoratie zorgt voor een gezellig effect in de kamer, maar tegelijkertijd is het ook een echte blikvanger. Ontwerp één of meerdere stukken wanddecoratie met foto’s van jullie favoriete momenten samen, of met het hele gezin. Ze kan er in ieder geval elke dag opnieuw van genieten. Bekijk onze handleiding voor het maken van wanddecoratie met onze bewerkprogramma’s.

Een reisboek

Als je mama graag reist, kan je haar een fotoboek cadeau doen met daarin herinneringen aan al haar vakanties. Het is de perfecte manier om terug te kijken op al haar avonturen, familievakanties, stranduitjes en alle verre plekken die ze heeft mogen ontdekken. Dit boek zal haar ongetwijfeld inspireren om in de toekomst nieuwe avonturen te gaan beleven. Ben je niet zeker hoe je hieraan kan beginnen? Bekijk dan onze galerij met reisboeken.

Gepersonaliseerde mok

We kunnen je eigenlijk garanderen dat je mama dit cadeau elke dag zal gebruiken: een klassieke en gepersonaliseerde fotomok. Voeg er gewoon je favoriete momenten aan toe en personaliseer het geheel totdat het precies goed is. Ons online bewerkprogramma is erg gebruiksvriendelijk, je hoeft je dus geen zorgen te maken over het design. Bekijk onze panorama-optie die exclusief verkrijgbaar is in de app om ervoor te zorgen dat je foto’s de volledige mok bedekken.

Aluminium wanddecoratie

Gepersonaliseerde wanddecoratie is altijd een leuk idee, maar wat als de muren van je mama al helemaal vol hangen? Onze aluminium wanddecoratie is perfect geschikt voor buiten. Ga op zoek naar enkele foto’s die ze ongetwijfeld buiten zou willen hangen en voeg wat kleur toe aan haar balkon, tuin, patio of terras.

Gepersonaliseerde fotokalender

Weet je hoe het komt dat mama’s altijd alles over hun gezin weten? Ze houden alles mooi bij in een kalender! Voor Moederdag kan je een extra bijzondere kalender ontwerpen met daarin haar favoriete familiefoto’s of je favoriete momenten met haar samen. Een foto voor elke maand van het jaar. Je kan nog een extra persoonlijke touch toevoegen door belangrijke data, verjaardagen en events in het komende jaar te vermelden. Bovendien kan je beginnen met een maand naar wens, je hoeft dus zeker niet te wachten tot Kerstmis!

Retro foto-afdrukken

Als je mama graag zelf bepaalt wat ze met haar foto’s doet, dan kies je best voor onze retro foto-afdrukken. Ze zijn erg veelzijdig en zien er net zo uit als de foto’s die je zou krijgen met old school instant camera. Daarnaast zijn ze ook perfect als geschenkkaartjes. Kijk ook zeker even in onze app, daar kan je namelijk gekleurde retro foto-afdrukken maken zodat ze nog meer in het oog springen.

Een gepersonaliseerde fotokaart

Als je helemaal voorbereid bent en al een cadeau voor Moederdag in huis hebt, of als je je mama recent niet hebt kunnen zien, dan kan je ervoor kiezen om een gepersonaliseerde kaart toe te voegen. Dankzij alle indelingen, illustraties en andere creatieve opties die beschikbaar zijn, kan je een volledig unieke moederdagkaart maken. Een kaart net zo uniek als zij zelf! Waarom maak je geen fantastische collage met allerlei foto’s van de voorbije maanden. Ze vindt het vast geweldig om te zien waarmee je bezig bent geweest.

Een waardebon van albelli

Als je nog steeds niet zeker weet welk cadeau je haar kan geven, of als je denkt dat je mama liever zelf creatief aan de slag gaat, dan kan je haar een albelli cadeaubon schenken. Op die manier kan ze maken wat ze zelf wil. Je kan zelfs tijd maken om samen creatief aan de slag te gaan.

Maak Moederdag dit jaar extra speciaal voor je mama. Mama’s hebben ons op hun eigen unieke manier gemaakt tot wie we vandaag zijn. Maak dus ook een uniek cadeau voor haar, dat ze voor altijd zal koesteren. Klik op de knop hieronder en ga meteen aan de slag.

creëer nu