Klanten Getuigenissen

Jullie creaties inspireren ons!

En dus willen we er een paar met iedereen delen! We horen graag de verhalen achter de fotoboeken en mokken. En we vinden het geweldig om te zien hoe jullie iets unieks en bijzonders maken van GSM-hoesjes en wanddecoratie. Jullie staan dus stralend in de kijker! Na Inki en Kathleen laten we nu Mary Ann aan het woord.

Maak kennis met Mary Ann

Voor inspiratie en advies kunnen we zeker bij deze fan terecht! Kijk maar naar de gigantische fotoboekentoren die Mary Ann ons al eerder toezond tijdens de jaarboekactie. Maar liefst 28 fotoboeken vol herinneringen opeengestapeld! Daarbovenop gaf Mary Ann ook al drie fotoboeken en meerdere fotokalenders als geschenk aan vrienden en familie.

Mary Ann Van Poucke's fotoboeken

Reizen doet leven

De rode draad doorheen Mary Ann’s fotoboeken zijn haar vele reisavonturen. Zo staan er bij Mary Ann dit jaar nog eens vier fotoboeken op het programma: Sri Lanka, Argentinië, Bolivia en Chili. Dankzij zo’n fotoalbum kan je nog jarenlang nagenieten, vertelt Mary Ann ons.

St. Augustinus wist al honderden jaren geleden: “Het leven is een boek en zij die niet reizen lezen slechts één pagina.”. Mary Ann reist en heeft de fotoboeken om het te bewijzen.

De cadeautip

Maar qua cadeautip wilt Mary Ann het zeker niet beperken tot enkel fotoboeken. Zij zou een cadeaubon geven. Zo laat je de keuze tussen de vele producten bij de ontvanger, zegt Mary Ann.

Mary Ann’s quote

“Tijdens het jaar maak ik sowieso één of meerdere jaarboeken, waarin dan uiteraard ook familiemomenten staan. Ik heb misschien niet het beste fototoestel maar net als het moment zelf is de herinnering mij ontzettend veel waard.”

 

Las je de inspirerende blog van Kathleen of Inki al?

Reacties