Voorbeeld foto boek londen tips

Je bent eindelijk op die stedentrip geweest die je al zo lang in het vooruitzicht had en je hebt ongetwijfeld honderden foto’s gemaakt. Maar in plaats van ze gewoon op je camera of telefoon te laten staan hebben wij tips om je te helpen met het maken van een fotoboek vol met je favoriete momenten.

We hebben veel nieuwe achtergronden & clipart met stedentripthema en je kunt in een handomdraai een fotoboek maken waar je graag in terugbladert. Neem een kijkje bij het onderstaande voorbeeldfotoboek van Londen om wat inspiratie op te doen. Of blader door ons fotoboek van Porto als je droomt van een warmere bestemming. Zon gegarandeerd.

Deel het in op dag

Begin je boek met een overzicht per dag van waar je bent geweest en wat je hebt gezien. Deel je fotoboek daarna in op chronologische volgorde, zodat het als reisdagboek werkt als je erop terugkijkt.

Zet er een onderschrift bij

Het is leuk om een onderschrift bij elke foto te zetten om te onthouden wat je toen deed. Zo krijgt je fotoboek meer diepgang en kan het fungeren als een soort reisgids wanneer je erin terugbladert.

Speel open kaart

Voeg plattegronden toe aan je fotoboek met het tabblad ‘Invoegen’ in het fotoprogramma. Daarmee kun je elke bestemming vanuit Google Maps invoegen of als achtergrond gebruiken.

Voeg wat extra’s toe

We hebben veel kaders, clipart en achtergronden die je vakantiefotoboek nog leuker maken. In het fotoboek hierboven kun je onze opmaak met Londen-thema zien, maar we hebben ook andere ontwerpen voor populaire steden, zoals Parijs en Rome.

Leuke weetjes

Maak foto’s van de bezienswaardigheden en zet er leuke feitjes bij over de plek. Hoe gekker en onbekender, hoe beter! Dit hebben we gedaan op pagina 4 t/m 7 van ons voorbeeldfotoboek over Londen.

Voor foodies

Wijd een dubbele pagina in je fotoboek aan al het heerlijke (en misschien niet zo heerlijke) eten dat je op je reis hebt geproefd. Dit is een leuke manier om tips door te geven aan vrienden en familie als ze een keer dezelfde plek bezoeken.

Hoewel het verleidelijk kan zijn om al die schitterende foto’s op je camera of telefoon te laten staan, hopen we dat deze tips je zullen inspireren een fotoboek te maken met je vakantiefoto’s.

Reacties