Onderweg aan de slag

Door Albelli op 24 juli 2023

Waarom wachten tot je weer thuis bent om van jouw zomermomenten fantastische fotoproducten te maken? Download onze app vandaag nog en leg onmiddellijk je unieke momenten vast terwijl je ze aan het beleven bent.

Of je nu je zomervakantie in het buitenland doorbrengt of in eigen land, aan het strand of in de bergen, één ding is zeker: de hoogtepunten van je zomer wil je vastleggen. Waarom wachten tot je terug thuis bent als je nu al kan starten en onderweg aan de slag kan?

Makkelijke uploadopties

Je vakantiefoto’s bij elkaar zoeken kan een lastig taakje zijn. Vooral als je ze niet allemaal op één plek hebt staan. Je hebt de foto’s op je smartphone, in Dropbox-mappen en een aantal van je favoriete foto’s staan misschien al op Instagram met een leuke zomerfilter. Geen zorgen, met de albelli app kan je de foto’s direct uploaden vanaf je smartphone, Dropbox, Instagram of Facebook.

Zo makkelijk kan het dus ook! Heb je wat extra hulp nodig om je foto’s te verzamelen als een professional? Bekijk deze eenvoudige richtlijnen.

Liefste dagboek …

Wanneer we thuis een fotoboek maken van onze vakantie, vergeten we vaak de vele kleine anekdotes. Als je onderweg begint met het maken van een fotoboek, kan je elke dag een nieuwe pagina toevoegen en je fotoboek omtoveren tot een eigen avonturen dagboek. Zo eindig je met pagina’s vol nieuwe ervaringen en worden ook de kleine herinneringen niet vergeten – zoals hoe je bijna in het meer viel om die ene foto te maken.

Geen verbinding, geen probleem

Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of liever het vliegtuig opstapt richting vakantieoord, ergens onderweg kom je altijd even zonder internet zitten. De app van albelli werkt perfect, zelfs als je geen internetverbinding hebt. Dus val je zonder internet? Vermaak jezelf en ga creatief aan de slag met je volgend meesterwerk. Zodra je weer een internetverbinding hebt, kan je simpelweg klikken en bestellen.

Sharing is caring

Stel je voor: je bent op vakantie met vrienden en jullie hebben allemaal besloten om een fotoboek te maken om terug te kijken op de geweldige tijd die jullie samen hebben doorgebracht. Zeker een goed idee, maar waarom zou je er niet een gezamenlijk project van maken? Maak een gedeelde map in Dropbox aan. Daar kan dan iedereen de gemaakte zomerfoto’s in zetten. Kies vervolgens één creatieve vriend of vriendin om jullie groepsfotoboek te maken via de albelli app. Je kunt het natuurlijk ook zelf doen. Als het boek eenmaal in je winkelmandje ligt, bestel je meerdere exemplaren en deel je ze de volgende keer dat jullie bij elkaar komen uit.

Voor alle apparaten

Onze app van albelli is beschikbaar voor zowel Android als iOS, voor tablet en smartphone. Als je reist met een laptop, nog beter. Je kan onze editor ook gebruiken op Windows of Mac. Fijne vakantie!

Download de albelli app