Van gsm tot fotoboek: zet je foto’s over in slechts enkele seconden

Door Albelli op 7 september 2023

Gedaan met tijdrovende uploads! Scan een QR-code en zet je foto’s makkelijk over van je gsm naar je pc. Met onze nieuwe foto’s overzet-functie voor mobiele apparaten is het maken van je eigen fotoboek nu nog sneller.

We hebben goed nieuws! Met onze nieuwe functie zet je eenvoudig je leukste foto’s over van je smartphone naar je pc in slechts enkele seconden. We kennen het wel: je fotogalerij staat vol met mooie herinneringen die je graag met de wereld wil delen: de eerste stappen van je kindje, een spontane picknick in de tuin, of die memorabele zonvakantie. Toch kan het overzetten van die je foto’s wel eens aanvoelen als een karwei.

Met onze handige functie voor mobiele apparaten is het overzetten van je foto’s zo gedaan. Klaar om creatief aan de slag te gaan?

Wat is de de foto’s overzet-functie?

Een fotoboek maken is van begin tot eind een leuke ervaring, en dat is met onze nieuwe mobiele foto’s overzet-functie voor mobiele apparaten niet anders. Met slechts één klik en een vluchtige scan van een QR-code kan je eenvoudig je eigen foto’s, en die van vrienden of familie, overzetten van je smartphone op voorwaarde dat je allemaal op hetzelfde wifinetwerk zit. Combineer dit met onze desktop-software en het maken van je fotoboeken ging nog nooit zo snel en makkelijk. De functie is nu beschikbaar in de albelli desktop-software voor zowel Mac als Windows.

Vijf stappen voor het overzetten van je foto’s

Geen draden, kabels of USB-sticks nodig: met onze slimme functie is het overzetten van je meest memorabele foto’s van je gsm naar onze desktop-software zo gedaan. Of je nu technisch aangelegd bent of aan je allereerste fotoboek begint: met onze vijf handige stappen leer je onze nieuwe functie direct gebruiken.

1. Download de desktop-software

Download onze kwalitatieve desktop-software.

2. Klik op het pictogram

Zoek en klik op het pictogram ‘smartphone foto’s overzetten’ in de editor.


Onze nieuwste functie voor het overzetten van gsm foto’s naar de Windows-editor – ook beschikbaar voor Mac.

3. Blijf verbonden

Zorg ervoor dat je smartphone en desktop zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden en scan vervolgens de weergegeven QR-code met je gsm.

4. Selecteren en overzetten

Selecteer je favoriete foto’s en klik op uploaden.

5. Ziezo, je bent klaar!

Je foto’s staan nu in de desktop-software, klaar om onmiddellijk te gebruiken of om op te slagen voor toekomstige projecten.

Waarom zou ik de mobiele foto’s overzet-functie gebruiken?

Of je nu graag meerdere fotoboeken per jaar maakt of je allereerste fotoboek aan het ontwerpen bent: het ontwerpproces is nu nog gemakkelijker, want jouw feedback telt! Met behulp van jouw feedback creëerden we een handige functie waarmee het verzamelen en overzetten van je foto’s nu gemakkelijker en sneller is.

Tijdens het uploaden van de foto’s hoef je niet langer te wachten tot ze zijn overgezet. Scan eenvoudig de QR-code en zet je foto’s precies daar waar je ze nodig hebt. Zo heb je meer tijd voor het leuke proces: het ontwerpen van je fotoboek, het maken van een creatieve lay-out en je mooiste herinneringen samenvoegen voor een prachtig fotoboek. En dat allemaal zonder technische vertragingen bij het uploaden.

Gemakkelijk samen fotoboeken maken

Onze favoriete manier om een fotoboek te maken is… samen natuurlijk! Of je nu een fotoboek ontwerpt met je familie of vrienden, voor je geliefde of volledig voor jezelf: met onze nieuwe functie is het overzetten van jullie favoriete foto’s zo gedaan. Een mooi aandenken van jullie mooiste herinneringen was nog nooit zo makkelijk.

Of het nu jouw foto is, of die van iemand anders: klik en scan de QR-code zodat iedereen kan meewerken aan het fotoproject. Zorg ervoor dat jullie allemaal verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk en ga aan de slag. Met onze gebruiksvriendelijke desktop-editor is je ontwerpproces snel en makkelijk. Zo zijn je creatieve mogelijkheden eindeloos.

Geniet van je kleine geluksmomenten. Leg ze vast in een gepersonaliseerd fotoboek. Heb je al een speciaal fotoboekproject in gedachten? Begin nu met het verzamelen van je foto’s en ga creatief aan de slag! Zo maak je een blijvende herinnering van je mooiste momenten. Deel je verhaal nog gemakkelijker met anderen.

Klik hieronder om onze nieuwe functie te proberen waarmee je foto’s van je smartphone kan overzetten en zet al je digitale herinneringen vandaag nog om in een prachtig fotoboek.

Aan de slag