Alles wat je moet weten over onze Platliggend Premium fotoboeken

Door Albelli op 1 september 2023

Haal het beste uit je foto’s met onze fotoboeken met platliggend premium. We hebben een kort overzicht gemaakt over wat platliggend premium is en wat de beste manier is om je fotoboek te presenteren.

Met onze hoogwaardige optie platliggend premium til je je fotoboekontwerpen naar een hoger niveau. De vouw in het midden van je fotoboek wordt verwijderd, waardoor je foto’s naadloos over twee pagina’s lopen en het boek perfect is voor je favoriete landschapsfoto’s. Hier volgen een paar ideeën over welke foto’s je kan gebruiken, hoe je je boek samenstelt en hoe je het bij je thuis in het oog laat springen.

Wat is platliggend premium?

Fotoboeken met platliggend premium combineren unieke bindtechnieken, waardoor niet alleen de vouw in het midden van je fotoboeken verdwijnt, maar de pagina’s ook volledig plat kunnen worden geopend. Voor onze fotoalbums met platliggend premium gebruiken we speciaal papier dat dikker is dan onze standaard fotoboeken en omdat er geen vouw in het midden van de pagina zit, kunnen je foto’s naadloos van links naar rechts worden afgedrukt.

Wanneer moet ik voor platliggend premium kiezen?

Wij vinden dat platliggend premium fotoboeken er geweldig uitzien met elk type foto, maar er zijn bepaalde shots die er echt uitspringen wanneer je ze gebruikt in je fotoboek.

 

Landschappen
Haal het meeste uit je prachtige zonsondergang- of vakantiefoto’s door ze over twee pagina’s af te drukken. Je landschapsfoto’s komen perfect tot hun recht op een dubbele pagina.

Groepsfoto’s
Van verjaardagsfeestjes tot trouwfeesten, de meest memorabele foto’s zijn die waar al je gasten op staan. Met platliggend premium zal geen van je familieleden en vriend(inn)en in de naad verdwijnen.

Collages
Met platliggend premium kan je al je favoriete fotomomenten combineren tot een collage. Van familievakanties tot afstudeerfeestjes, al je foto’s worden naadloos van links naar rechts vastgelegd zodat je die momenten kunt koesteren.

Hoe maak ik een fotoboek met platliggend premium?

Je kan platliggend premium direct in de offline en online ontwerpsoftware selecteren. Je hebt de mogelijkheid om deze optie te selecteren wanneer je aan de slag gaat, maar je kan er ook voor kiezen om deze later toe te voegen via ‘Extra opties’ in de menubalk.

Welk formaat fotoboek moet ik kiezen?

Onze platliggend premium fotoboeken zijn verkrijgbaar als fotoboeken met harde kaft in verschillende formaten:

  • Staand L 21 x 28 cm
  • Vierkant L 21 x 21 cm
  • Vierkant XL 30 x 30 cm
  • Liggend L 28 x 21 cm
  • Liggend XL 39 x 29 cm

Hoe kan ik het boek in huis plaatsen?

Het mooie van een platliggend premium fotoboek is dat je het overal in je huis kan plaatsen en het kan aanpassen zodat het perfect past met je eigen stijl. Leg het op je salontafel open om je favoriete moment te laten zien of zet het op een boekenstandaard en sla om de paar maanden de bladzijde om, om steeds weer een ander fotomoment te tonen.

Als je meet tips wilt weten over hoe je makkelijk je eigen fotoboek kan maken, lees dan onze drie eenvoudige manieren om een fotoboek te maken blog. Wil je je fotoboeken extra bijzonder maken? Voeg dan hoogglans pagina’s toe aan je volgende creatie. Is je fotoboek klaar? Deel dan een foto van je creatie met ons op sociale media met #mijnalbelli.

Aan de slag