What-is-layflat-premium

Onze platliggend premium fotoboek-optie haalt de vouw in het midden van je boek weg en drukt je foto’s naadloos op twee pagina’s af. Perfect voor je favoriete foto’s en al die landschapsfoto’s die je hebt gemaakt. We geven je hier een paar tips over het soort foto’s dat je kunt gebruiken, hoe je de optie kunt toepassen en hoe je het boek uiteindelijk in huis kunt neerzetten.

Wat is platliggend premium precies?

Platliggend premium fotoboeken worden op een speciale manier ingebonden zodat de pagina’s volledig plat open vallen wanneer je het boek opent. Er is geen vouw in het midden van het fotoboek waardoor de linker- en rechterpagina naadloos in elkaar overlopen. Het papiersoort voor deze fotoboeken is ook een ander soort van voor onze standaard fotoboeken, het gaat hier om dikker papier.

PB_Layflat_Landscape-v2

Wat maakt het premium?

Platliggend premium fotoboeken zijn voorzien van speciaal papier dat dikker is dan het papier in onze overige fotoboeken. Het heeft alle kwaliteiten van normaal fotopapier maar is iets dikker, waardoor het een luxueuzere uitstraling heeft. Bovendien is het premium papier vlek-, vocht- en vingerafdrukbestendig, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kleine vingertjes die er steeds opnieuw doorheen bladeren.

Wanneer moet ik platliggend premium gebruiken?

We vinden dat platliggend premium fotoboeken er geweldig uitzien met elk type foto, maar er zijn bepaalde foto’s die in dit formaat echt tot hun recht komen.

What-is-layflat-premium-landscape-photos

Landschappen
Heb je een schitterende foto van een zonsondergang of berglandschap gemaakt? Laat hem dan over twee pagina’s afdrukken om hem in al zijn glorie te laten zien. Elk soort landschapsfoto ziet er geweldig uit op twee doorlopende pagina’s.

What-is-layflat-premium-group-shots

Groepsfoto’s
Bij bruiloften en grote bijeenkomsten kan het moeilijk zijn om iedereen op één foto te krijgen. Maar wanneer dit je uiteindelijk toch is gelukt wil je de foto niet op twee aparte pagina’s afdrukken. Druk hem daarom af in een platliggend premium fotoboek, zodat al die mooie glimlachen er naadloos op staan.

What-is-layflat-premium-collage

Collages
Als je een reeks vergelijkbare foto’s hebt waarmee je een collage wilt maken, dan werkt platliggend premium prachtig. Er is geen onderbreking in het midden van de pagina, dus alle foto’s kunnen naast elkaar worden afgedrukt.

Hoe maak ik een platliggend premium fotoboek?

Kies platliggend premium direct in het offline of online fotoprogramma. Je krijgt deze optie te zien wanneer je begint met het maken van je fotoboek of je kunt het later selecteren in het menu ‘extra opties’.

Welk formaat fotoboek moet ik kiezen?

Onze platliggend premium fotoboeken zijn beschikbaar voor onderstaande fotoboeken met harde kaft:

  • Fotoboek L liggend/staand 28 x 21 cm
  • Fotoboek L vierkant 21 x 21 cm
  • Fotoboek XL vierkant 30 x 30 cm

Hoe kan ik hem in huis plaatsen?

Een van de beste dingen aan een platliggend premium fotoboek is dat hij er mooi uitziet in huis. Je kunt hem op elke gewenste pagina open neerleggen op de salontafel, zodat het mensen uitnodigt om er doorheen te bladeren. Je kunt ook een boekenstandaard gebruiken en je boek open neerzetten zodat je elke dag je favoriete foto kunt zien.

We hopen dat dit je helpt bij het maken van je fotoboek, we weten zeker dat je de platliggend premium optie geweldig zult vinden. Lees voor meer advies over het maken van je beste fotoboek ooit onze tips over het maken van een fotoboek als een professional. Je kunt ook een glanzende afwerking toevoegen aan je pagina’s om het nog specialer te maken. Deel een foto van je fotoboek met ons wanneer hij klaar is op sociale media door #albelli te gebruiken, zodat we kunnen zien wat je hebt gemaakt.

Aan de slag

Reacties