Samenwonen kaart maken

Samenwonen kaarten

Samenwonen kaarten bestellen? Breng vrienden en familie op de hoogte van jullie nieuwe adres met een persoonlijke kaart die je bestelt bij albelli.

  • Samenwonen kaarten maken met eigen foto
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Eenvoudig en snel online bestellen

Maak je lentefeest kaarten

 

Samenwonen kaarten

Als je gaat samenwonen is een kaart naar vrienden en familie sturen om hen op de hoogte te brengen zeker een goed idee. Een kaart om samenwonen aan te kondigen is de manier bij uitstek om je nieuwe adres door te spelen, mensen uit te nodigen voor een housewarming of even contact te zoeken. Bij albelli vind je een kaartje met ‘wij gaan samenwonen’ in verschillende kleuren en stijlen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een samenwonen kaart met foto om je mededeling van een persoonlijke toets te voorzien. Ook is er plek op de samenwonen kaart voor je eigen tekst. Hier kun je een leuk rijmpje plaatsen, informatie meegeven of beiden.

Samenwonen kaart maken

Een samenwonen kaart maken, is erg leuk om met z’n tweetjes te doen. Het is de ideale activiteit om stil te staan bij deze gebeurtenis in je leven en bovendien fijn om mee bezig te zijn. Samenwoonkaarten maken met een foto geeft je bovendien de kans om eens door je albums te gaan op zoek naar een plaatje waar jullie beiden goed op staan. Er komen zonder twijfel leuke herinneringen en verhalen opduiken tijdens deze zoektocht. Je kunt ook een foto laten trekken voor de gelegenheid. Denk maar aan een kiekje voor de deur van jullie nieuwe woonst of tussen de vele verhuisdozen.

Wij-gaan-samenwonen kaarten bestellen bij albelli

Wij gaan samenwonen kaarten bestellen bij albelli verzekert je van een prima kwaliteit en uitstekende service. De samenwonen kaarten bestellen kan je doen zodra je gedaan hebt met ontwerpen en voor je het weet zijn ze klaar om verstuurd te worden. Maak vooraf een lijstje op met de mensen die je op de hoogte wil brengen zodat je weet hoeveel kaartjes je nodig hebt. Je bent er dan ook in een keer zeker van dat je niemand over het hoofd ziet wanneer je de samenwonen kaarten verstuurt. Duik in het aanbod van albelli en start met het creëren van de leukste samenwonen kaart.

Start meteen

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.