Als je een beetje op ons lijkt, dan heb je wel honderden foto’s op je telefoon. Sommige ervan deel je op sociale media, maar met andere wil je toch liever wat leukers doen.

We hebben aan iedereen op kantoor gevraagd welke fotoboekideeën zij hadden voor de foto’s op je smartphone. Om je te inspireren hebben we de vijf beste ideeën hieronder bij elkaar gezet.

En het goede nieuws? Je kunt deze fotoboeken nu heel snel maken met onze nieuwe smartphone app! Superleuk en heel makkelijk te gebruiken! Je laadt gewoon de foto’s vanaf je telefoon in de app en plaatst ze waar je ze hebben wilt met één veeg met je vinger.

 

#1 Eten

fotoboek ideeën eten

Verzamel de foto’s van al je culinaire avonturen en maak er een heerlijk boek van. Je favoriete restaurants, mams bijzondere kookkunsten, het gerecht van de week, luxe hapjes of waar je ook maar van houdt! Het wordt een boek om van te watertanden.

 

#2 Reizen

Of we nu ver weg gaan of dicht bij huis blijven, op reis is bijna elk moment wel een foto waard. Vertel het verhaal van jouw reis, één fantastische foto tegelijk. En vergeet niet een exemplaar van je fotoboek aan je medereizigers te geven!

 

#3 Beste Instagram-foto’s

Instagram fotoboekideeën

Ben je ook zo verslaafd aan Instagram? Met de ingebouwde functies kun je zulke geweldige dingen doen met je foto’s! Verzamel ze eens allemaal in een uniek boek!

 

#4 Festivals

festival fotoboek ideeën

Festivals zijn een feest voor je oren én je ogen. Daarom kom je altijd thuis met een hele berg foto’s! Maak er eens een leuk fotoboekje van! Zo kun je nog lang van je festivalkiekjes genieten als de muziek al is afgelopen.

 

#5 Baby’s mijlpalen

8256_WC_Social_W33f_BlogimgUpdate_EU

 

Met je smartphonecamera leg je snel die momenten vast die in een oogwenk weer voorbij zijn. De eerste glimlach, de eerste stapjes, zelfs het eerste tandje! Eenmaal geschoten is het heel makkelijk om er een fotoboek van te maken dat je overal mee naartoe kunt nemen. En je kunt er ook nog eens heel makkelijk meerdere exemplaren van bestellen, bijvoorbeeld eentje extra voor opa en oma!

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt, zijn we gek op het maken van fotoboeken van onze smartphonefoto’s, vooral met onze nieuwe app. Het is zo snel en makkelijk, voor je het weet ben je eraan verslaafd.

Ga naar je app store en download hem vandaag nog GRATIS.

Reacties