Hier bij albelli is ons getalenteerde team van designers druk bezig geweest met het maken van 50 nieuwe kerstkaartdesigns. Dat betekent dat je zal kunnen kiezen uit 277 feestelijke kaartjes. We zijn er dus vrij zeker van dat je een passende kaart zal kunnen vinden. Al onze kaarten kunnen volledig gepersonaliseerd worden, dat betekent dat ze echt zullen opvallen tussen alle andere kaarten. We weten dat de periode voor kerst erg druk kan zijn, daarom hebben we het ontwerpen van onze kerstkaarten zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Onze vooraf ontworpen sjablonen zijn makkelijk in gebruik en zijn 100% personaliseerbaar zodat je je kerstkaarten echt uniek kan maken.

Maak een fotocollage

Het einde van dit bijzondere jaar is in zicht, het perfecte moment dus om terug te kijken op de voorbije 12 maanden met een collage. Maak gebruik van de foto’s die je dit jaar hebt gemaakt en kies er de leukste uit. Misschien ben je begonnen met een nieuwe hobby, heb je leuke momenten beleefd met je vrienden of heb je thuis heel wat plezier gehad met het herinrichten van je huis. Het maakt niet uit wat je gedaan hebt, het delen van je leukste momenten met vrienden en familie via een kerstkaart geeft altijd een leuk gevoel.

Eenvoudig zwart-wit

Een zwart-witte fotokaart ziet er altijd elegant uit. Een monochrome kerstkaart is perfect om je eindejaarswensen stijlvol over te brengen. Als je van deze stijl houdt, raden we je aan om enkele van onze vooraf ontworpen sjablonen te bekijken zoals Eenvoudige bomen en Woord boom. Al onze vooraf ontworpen sjablonen zijn volledig personaliseerbaar zodat je ze volledig kan aanpassen aan jouw wensen. Deze designs zullen er prachtig uitzien boven de open haard! Zwart-witte fotokaarten kunnen mooi gecombineerd worden met close-up portretfoto’s van jezelf, je familie of van landschappen.

Voeg wat typografie toe

Je hoeft niet altijd een foto op de voorkant van je albelli kerstkaart te gebruiken. Als je eens wat anders wil, kan je ervoor kiezen om je kerstwensen op de voorkant te schrijven. Met behulp van ons online bewerkprogramma kan je zelf aan de slag als grafisch design en kan je zo fantastische tekstuele kunst ontwerpen. We hebben een hele reeks fantastische lettertypes, van modern en strak tot leuk en klassiek, waardoor je kaart er echt uit zal springen. Je kan ook foto’s aan de binnenkant van de kaart toevoegen als verrassing voor de mensen die hem zullen ontvangen. We hebben alle aspecten over het ontwerpen van een geweldige kerstkaart samengevat in onze blog, we hebben zelfs een handige handleiding met tips over wat je erin kan schrijven.

Dompel jezelf onder in onze clipart

We hebben een enorm uitgebreide bibliotheek boordevol clipart die je kan gebruiken met al onze fotoproducten. Ons in-house team heeft bovendien meer dan 300 kerstillustraties getekend voor dit jaar. We weten dat je graag wil dat je kaart opvalt, daarom is het belangijk dat je voldoende mogelijkheden hebt om te personaliseren. Kies uit onze clipart, kaders, lettertypes en meer om je kaart er echt uniek uit te laten zien. Je kan zelfs gebruik maken van onze vooraf ontworpen sjablonen. Je zal ongetwijfeld heel wat plezier beleven aan het toevoegen van kleine extraatjes om je kerstkaart zo uniek mogelijk te maken. Door een persoonlijke touch aan je kerstkaart toe te voegen, kan je er zeker van zijn dat iedereen er blij mee is.

Pronken mag

Als je dit jaar geweldige nieuws hebt gekregen, mag je dat zeker aan iedereen laten weten! Laat je vrienden en familie deze kerst weten over je verloving, je baby, je promotie, je nieuwe huisdier of nieuwe woning. We zijn er zeker van dat wat goed nieuws hen deugd zal doen, zeker dit jaar! Een foto van je goede nieuws opsturen is een geweldige manier om hen te laten weten waarmee je bezig bent geweest (en natuurlijk je kerstwensen over te brengen).

Als een echte pro

We weten hoe hectisch het leven kan zijn, maar als het zou lukken om iedereen samen te krijgen voor een professionele fotoshoot, zou dat je kerstkaarten nog mooier kunnen maken. De meeste fotografen hebben een studio waar je naartoe kan gaan, maar ze kunnen ook aan huis komen om foto’s te maken. Dit is een geweldige manier om wat tijd door te brengen met je gezin en tegelijkertijd leuke foto’s te maken die je kan gebruiken op je fotoproducten. Als je liever zelf je professionele foto’s maakt, dan raden we je aan om eerst onze handleiding met tips over fotografie te raadplegen.

Lachen maar

Live, love, laugh. Dit is een motto dat veel mensen serieus nemen. Wat is er leuker dan ervoor te zorgen dat je familie en vienden in lachen uitbarsten? Denk dus eens na over hoe je hen kan laten lachen met je kerstkaart. Probeer wat leuks te doen wanneer je de foto’s maakt voor op je kerstkaart. Grappige gezichten en situaties zijn altijd een goed begin, je kan er ook enkele gekke accessoires aan toevoegen.

Koop dit jaar je kerstkaarten niet in de winkel zoals je altijd al doet. Kies ervoor om gepersonaliseerde kaarten te maken met albelli. Je vrienden en familie zullen het geweldig vinden dat je heel wat werk hebt gestoken in het ontwerpen van je unieke kerstkaart. Door zelf een kaart te maken zorg je er ook voor dat je kaart echt opvalt. Klik op de knop hieronder en ga aan de slag met het ontwerpen van de beste kerstkaart ooit voor je geliefden.

creëer nu

Reacties