Post ontvangen, op een berg rekeningen na, heeft iets magisch en een persoonlijke kerstkaart bezorgt je vrienden en familie gegarandeerd een glimlach. We hebben meer dan 180 kerstkaartontwerpen inclusief 75 nieuwe, die allemaal met de hand zijn getekend door onze getalenteerde illustratoren om ze echt op te laten vallen. Het kiezen van de stijl en de foto voor op de voorkant kan soms lastig zijn, dus we hebben een paar tips op een rijtje gezet om je te helpen.

Maak een collage

Wat is nou een betere manier om de feestdagen te vieren dan met een collage van het afgelopen jaar? Gebruik je favoriete vakanties, familiemomenten en mijlpalen. Vertel aan de binnenkant van de kaart in het kort wat je het afgelopen jaar hebt meegemaakt. Je vrienden en familie zullen het geweldig vinden om te lezen over je grote en kleine avonturen. Voor meer ideeën voor de tekst in je kerstkaart, lees je onze tips voor het schrijven van een oprecht en feestelijk berichtje.

Ga voor zwart-wit

Hou je kaart simpel en elegant door voor zwart-wit te gaan. Gebruik een foto met een zwart-wit filter aan de voorkant die bij het ontwerp past. Wij zijn gek op ons ‘Simpele Bomen’ ontwerp of onze ‘Wereld Boom’ kaart. Het beste is, zwart-witfotografie ziet er geweldig uit in elk interieur, dus iedereen zet hem met plezier in huis tijdens de feestdagen. Bekijk onze blog voor meer creatieve ideeën voor het tonen van kerstkaarten in huis.

Voeg tekst toe

In plaats van een foto kun je een persoonlijke tekst op de voorkant van je kaart zetten in één van onze mooie lettertypes. ‘Fijne kerstdagen van familie Smit’ bijvoorbeeld. Kaarten met een tekst zien er modern en strak uit. Plaats een foto aan de binnenkant van de kaart, die voor een leuke verrassing zorgt wanneer de kaart wordt geopend.

Gebruik onze clipart

Onze illustratoren hebben meer dan 150 elementen getekend, zoals clipart en kaders, zodat je je kaart precies kunt maken zoals jij wilt. Voeg deze kleine extra’s toe om je kaart nog specialer te maken.

Wees niet bang om een beetje op te scheppen

Je wilt natuurlijk niet zelfvoldaan overkomen, maar soms is het leuk om grootse levensgebeurtenissen via een kerstkaart te delen. Ben je dit jaar getrouwd of heb je een baby gekregen? Heeft je kleine een medaille gewonnen of heb je een nieuwe puppy? Zet de foto’s hiervan op je kerstkaart om de vreugde te delen met familie en vrienden.

Investeer in professionele foto’s

Het kan moeilijk zijn om je familie op dezelfde plek en tijd bij elkaar te krijgen, maar reserveer wat tijd in jullie hectische planning om professionele foto’s te laten maken en we beloven dat je er geen spijt van zult krijgen. Je kunt ze niet alleen aan de muur hangen, maar je kunt ze ook gebruiken voor op je kerstkaart. Trek allemaal een grappige foute kersttrui aan bijvoorbeeld of laat de kinderen zich verkleden als sneeuwpop voor een extra feestelijk tintje.

Laat je vrienden en familie lachen

Er is niets beter dan je vrienden en familie laten lachen, dus maak een kerstkaart die ze laat gniffelen als hij op de deurmat valt. Trek gekke bekken met het gezin of gebruik grappige accessoires zoals rendiergeweien en kerstmanbaarden voor een echte kerstsfeer. Bekijk onze tips voor het maken van persoonlijke kerstkaarten voor meer ideeën.

Maak je geen zorgen over het maken van de perfecte kerstkaart, maak gewoon de meest persoonlijke die jou en je geliefden goed weergeeft. We hopen dat deze tips je helpen om creatief aan de slag te gaan en een unieke kaart te maken die je met trots naar je vrienden en familie stuurt.

Reacties