6 ideeën voor jouw trouwbedankjes

Door Albelli op 19 april 2024

Van gepersonaliseerde gadgets tot zoete hapjes: deze top zes van trouwbedankjes zijn de ideale manier om jouw gasten te bedanken!

Toon je dankbaarheid na jouw huwelijksdag met deze zes ideeën voor een trouwbedankje. Budgetvriendelijk, makkelijk te regelen en een leuke verrassing voor jouw gasten!

1. Magneten

Zet de beste foto’s van jullie speciale dag om in een uniek gadget. Deze gepersonaliseerde magneten kunnen gemaakt worden in slechts een paar klikken. Het enige wat je moet doen is kiezen tussen klein (5 x 5cm) en groot (7,5 x 7,5 cm), jouw foto toevoegen, en daarna ontvang je een set van negen flexibele magneten. Een handige manier om het huis van jouw gasten te vullen met liefde.

2. Vetplantjes

Kies voor een geschenk dat voor eeuwig kan blijven meegaan (net zoals jullie liefde), met kleine vetplantjes. Dit betaalbare, maar toch stijlvolle cadeau, ziet er goed uit in elk interieur. Een vetplantje heeft niet al te veel zorg nodig, dus het is het ideale geschenk voor alle gasten, mét of zonder groene vingers.

3. Mokken

Een gepersonaliseerde mok is een leuk geschenk voor jouw gasten zodat ze iedere ochtend kunnen terugdenken aan de mooie herinneringen van het huwelijksfeest. Kies simpelweg de beste foto van de dag, en wij printen het op een keramische mok van hoge kwaliteit, die perfect in de vaatwasser of microgolfoven kan. Wat is er beter dan jouw dag te beginnen met een drankje omhuld in een liefdevolle mok?

4. Bedankkaartjes

Bedank je gasten op een oprechte en mooie manier met een gepersonaliseerde bedankkaart. Kies de kaart die het beste matcht met jouw huwelijksthema, voeg jouw favoriete foto’s toe en personaliseer het volledige kaartje naar wens. Onze bedankkaarten komen in sets van 10 met witte enveloppen bijgevoegd. Klaar om verzonden te worden en om jouw gasten hun dag met liefde te vullen!

5. Foto-afdrukken

Aan het einde van je grote dag heb je waarschijnlijk een goed gevuld fotoalbum… Breng deze kiekjes tot leven en maak van deze speciale momenten een aantal foto-afdrukken. Je kan ze in een lijstje aan je gasten geven of in je bedankkaartjes stoppen voor een extra speciale verrassing. Het is simpel om deze foto-afdrukken te maken in onze app – upload ze rechtstreeks vanop je gsm of sociale media, kies het formaat, kies voor mat of glanzend, en voeg zelfs een witte rand toe als je het meer retro wil. Betaalbare trouwbedankjes in slechts enkele kliks? Ja, graag!

6. Chocolade

Je kan niks misdoen met een zoete snack! Of je nu gaat voor fancy truffels, of de klassieke sharing box… Chocolade is een klassieke vorm van dankbaarheid en zorgt er zeker voor dat je gasten smakelijk gaan terugdenken aan jullie huwelijk.

Trouwbedankjes zijn een geweldige manier om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie mooie dag. Deze ideeën zullen dus zeker en vast in de smaak vallen. Welke ga jij kiezen?