Een fotoboek, het perfecte communie- of lentefeestcadeau

Door Albelli op 5 februari 2024

Doet er binnenkort iemand zijn of haar communie of lentefeest in jouw familie? Waarom niet eens een heel persoonlijk cadeau maken zoals een fotoboek waarin je terugblikt op de afgelopen jaren, speciaal om deze mijlpaal te vieren! Lees hier meer over hoe je de perfecte foto’s selecteert en je boek het beste vorm kan geven.

Ben je op zoek naar een bijzonder en blijvend communie- of lentefeestcadeau? Maak een uniek en gepersonaliseerd fotoboek met foto’s en speciale momenten uit het leven van de gevierde persoon. Misschien wil je ook wel een speech houden voor hem of haar. Dan is een fotoboek de perfecte leidraad voor zijn of haar levensverhaal. Van schattige babyfoto’s, de allereerste stapjes, de eerste schooldag tot de dag van vandaag. Een fotoboek is een blijvend mooie herinnering aan deze memorabele dag.

Tip: Laat voor, tijdens en na je speech jouw favoriete foto’s zien via een diavoorstelling op een groot scherm. Zo worden de foto’s van je cadeauboek een natuurlijk onderdeel van deze speciale dag.

Fotobok til konfirmanten

Selecteer de foto’s voor je boek

Begin op tijd met het selecteren van de foto’s die je graag in het boek wilt hebben. Dat kunnen foto’s van speciale gebeurtenissen zijn, vakanties of avonturen die je samen met hun hebt gehad. Maar vergeet ook de dagelijkse momenten niet. Maak een fotoboek waarin het kind centraal staat en voeg leuke teksten en kleine anekdotes toe. Schakel hierbij ook de hulp in van familie en vrienden zodat het een gezamenlijk project wordt. Lees hier meer over het beheren van je foto’s.

Fotobok til konfirmanten

Ontwerp je fotoboek

Een fotoboek maken is heel makkelijk. Op albelli.be kan je kiezen uit verschillende formaten en prijsklassen. Geef je fotoboek extra cachet met een harde kaft of foto op de kaft. Je foto’s nog mooier en professioneler naar voren laten komen? Kies dan voor hoogglans en misschien zelfs platliggende premium pagina’s moest je foto’s hebben die over twee pagina’s heen lopen. Zo creëer je ongetwijfeld een speciaal cadeau. We hebben ook speciaal ontworpen communie en lentefeest themaboeken, die je kan afstemmen op bijvoorbeeld de uitnodigingskaart of bedankkaart. Bekijk onze hele collectie fotoboeken hier. Maak je fotoboek makkelijk en snel met onze gebruiksvriendelijke online ontwerpsoftware of download het programma op je PC. In onze ontwerpsoftware vind je veel soorten achtergronden, cliparts en kaders waarmee je een persoonlijke touch aan jouw fotoboek kan geven.

Tip: Voeg achterin je fotoboek een paar lege pagina’s toe, zodat de gasten nog een leuke boodschap in het boek achter kunnen laten.

Designprogram for fotobok

Succes met je fotoboek!

Aan de slag