Baby eerste foto album creatie tips

In die dierbare eerste dagen, weken en maanden in het leven van een baby zijn er talloze speciale fotomomenten die je niet wilt vergeten. Een fotoboek is een geweldige manier om al die mooie momenten bij te houden. Van de eerste stapjes tot het eerste uitje naar het strand, op deze momenten kijk je nog jarenlang met veel liefde terug.

Lees onze tips en bekijk ons fotoboek om inspiratie op te doen…

Tip 1: Houd alles per maand bij

Bewaar je foto’s elke maand in een nieuwe map op je computer zodat je makkelijk specifieke data kunt opzoeken. We hebben nog veel meer tips om je foto’s te ordenen.

Tip 2: Gebruik verschillende ontwerpopties

Onze ontwerpopties voor baby’s worden regelmatig bijgewerkt en geven je fotoboek een leuk tintje. Experimenteer met indelingen, clipart en achtergronden voor een uniek resultaat. Om het nog makkelijker te maken kun je ook het themaboek voor pasgeboren baby’s gebruiken.

Tip 3: Richt je niet alleen op de mijlpalen

Hoewel de eerste verjaardag en eerste Kerstmis samen nog jarenlang zullen worden onthouden, is het leuk om ook foto’s te kiezen van de momentjes die je waarschijnlijk niet zult onthouden. Een dagje naar het park is bijvoorbeeld een goede reden om kiekjes te maken.

Tip 4: Gebruik niet alleen foto’s

Alles dat je kunt inscannen kan worden gebruikt in het eerste fotoalbum van je baby. Scan bijvoorbeeld de uitnodiging voor zijn of haar eerste verjaardag of het geboortekaartje in. Dit is een geweldige manier om extra betekenis toe te voegen aan het fotoboek. Lees deze blogpost voor meer ideeën voor het scannen van herinneringen.

Meer informatie over onze collectie fotoboeken vind je hier. Voor meer inspiratie en ideeën voor je fotoboek voor je baby ga je naar de #mijnalbelli-galerij. Bekijk ook eens de hashtag #mijnalbelli op Instagram en Twitter om te zien wat anderen hebben gemaakt. Je kunt zelf ook je eigen creatie uploaden om anderen te inspireren.

Reacties