Creatieve ideeën voor gepersonaliseerde fotokalenders

Door Albelli op 2 december 2022

Laat je inspireren door onze tips en maak je eigen gepersonaliseerde fotokalender: perfect voor jezelf en ideaal als cadeau.

Een fotokalender is het perfecte cadeau voor vrienden en familie, maar ook leuk voor jezelf om in huis op te hangen. Met 98 mooie kalenderontwerpen (waaronder 40 gloednieuwe) heb je genoeg keuze als je er een wil maken. Heb je graag de creatieve touwtjes in handen? Je kan alle ontwerpen aanpassen om je kalender ter personaliseren en je kan er ook zelf een ontwerpen door te spelen met achtergronden en clipart zoals jij dat wil.

Gebruik vooral onze mobiele app om je kalender te maken. Voeg je foto’s rechtstreeks toe van je smartphone en maak het perfecte cadeau, terwijl je onderweg bent.

Met dat in het gedachten hebben we zeven inspirerende ideeën voor themakalenders waar je elke dag met plezier naar zal kijken.

Tijd om terug te kijken voor je kalender

Neem even de tijd en zet je favoriete momenten van het voorbije jaar op een rijtje. Verzamel je 12 hoogtepunten (één of meerdere voor elke maand) en stel je kalender samen.

Eten en koken als onderwerp voor je kalender

Foto’s van heerlijke seizoenproducten vormen het perfecte onderwerp voor je kalender en herinneren je eraan dat je nooit meer groente en fruit buiten het seizoen moet eten.

Tip: voeg aan elke maand eenvoudig een lijst met seizoenproducten toe met behulp van de tekstoptie in de ontwerpsoftware voor kalenders.

Kalenders met de schoonheid van de natuur

Sneeuwtaferelen in januari, foto’s van de zee in augustus en vallende bladeren in oktober. Laat je inspireren door de natuur en gebruik je favoriete natuurfoto’s van het hele jaar.

Reis rond de wereld

Kies voor foto’s van je favoriete plekken en voeg er wat droombestemmingen bij voor een dagelijkse dosis inspiratie.

Kalender vol verkleedfeestjes

Trek je huisdieren schattige outfits aan en gebruik seizoensgebonden accessoires, zoals hartjes in februari en pompoenen in oktober, om een vrolijke kalender te maken waar je elke dag met plezier naar zal kijken.

Kalenders met artistieke uitstraling

Scan of fotografeer de knutselwerken van je kinderen en gebruik ze om een kalender te maken die jullie zullen koesteren. Het is ook een geweldig idee voor een fotoboek, zoals je aan deze voorbeelden kan zien. Lees deze blog voor onze beste tips voor het scannen.

Kalender met citaten

Gebruik onze nieuwe ‘Citaten‘-kalender vol quotes om je eigen inspirerende maandplanner te maken. Laat je inspireren door onze selectie of voeg je eigen citaten toe.

Voel je je geïnspireerd? Maak dan je eigen fotokalender met behulp van een van deze ideeën. Deze kalenders zorgen voor overzicht en zijn het perfecte cadeau. Vergeet niet dat je je kalender kan maken met onze mobiele app, waarbij je foto’s rechtstreeks van je smartphone kunt toevoegen. De perfecte manier om te multitasken, terwijl jij je kerstinkopen doet.

creëer nu