CS-911-BLOGPOST-exclusive_4_you-BE-BLOGPOST-HEADER

Of je kinderen pas uit huis zijn of pas net geboren zijn, het maken van je eigen gepersonaliseerde fotokalender is de perfecte manier om je geliefden het hele jaar door te kunnen zien. Onze gepersonaliseerde kerstkaarten zijn perfect om je vrienden familie het beste te wensen voor het volgende jaar. Bij albelli zijn we steeds op zoek naar manieren om exclusieve designs ter beschikking te stellen zodat je meer uit je momenten kan halen. We dachten dat het wel leuk zou zijn om je twee van onze nieuwe favorieten te tonen.

Klassieke gouden kalenders

Een ontworpen kalender met een klein kind dat in de regen speelt met gouden, zwarte en crèmekleuren.

Onze collectie met klassieke gouden kalenders staat symbool voor tijdloze elegantie. Elke maand opnieuw worden de door jou gekozen foto’s aangevuld met luxueuze, gouden bladeffecten die voor diepte zorgen en een premium gevoel aan je afbeeldingen toevoegen. Elke maand heeft een ander effect zodat het steeds weer nieuw aanvoelt. Je kan in het online albelli fotoprogramma ervoor kiezen om kaders toe te voegen, je foto’s bij te snijden, de achtergrondkleur te veranderen en clipart te gebruiken zodat je fotokalender volledig uniek wordt. Klassiek goud is perfect als je op zoek bent naar iets dat nooit uit de mode raakt. Vergeet ook niet dat je elke kalender kan beginnen met een maand naar keuze. Daarnaast kan je ook verjaardagen, belangrijke gebeurtenissen en vakantie toevoegen en heb je de keuze uit mat of glanzend papier.

Klassiek gouden kerstkaarten

Klassiek gouden kerstkaarten

De volledig personaliseerbare klassiek gouden kerstkaarten zijn perfect om vrienden en familie het beste te wensen. Delicate, maar opvallende effecten met gouden bladeren zorgen voor een premium feeling in je ontwerp. Je kan kiezen voor platte of gevouwen kaarten, je kan je eigen foto’s toevoegen, kaders, achtergronden en clipart kiezen en je kan je eigen gepersonaliseerde tekst toevoegen, zowel aan de voorkant als aan de binnenkant (als je kiest voor een gevouwen kaart). Deze prachtige gepersonaliseerde fotokaarten voor Kerstmis kunnen perfect gecombineerd worden met ons exclusieve design. Deze kaarten worden geleverd met witte enveloppen en een keuze uit hoogwaardige of fotopapier afwerkingen.

Minimalistische kalenders

Minimalistische kalenders

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom minimalisme zo fashion is – het ziet er zo puur en toegankelijk uit. Met onze minimalistische gepersonaliseerde fotokalender kan je een hoogwaardige, hedendaagse kalender ontwerpen die ook nog eens uniek is. Een jaar vol reisherinneringen of enkele herinneringen aan de leukste momenten samen met het gezin, dankzij het minimalistische design springen je foto’s echt in het oog. Je kan kiezen uit verschillende indelingen, dit betekent dat je elke maand opnieuw kan kiezen voor een indeling met meerdere foto’s of één grote foto. Plaats de titels waar jij ze wil en kies je favoriete lettertype uit. Net zoals bij onze kalenders kan je ook hier belangrijke data aan toevoegen en kan je zelf kiezen met welke maand je kalender start. Daarnaast kies je ook je eigen achtergrondkleuren, kaders, clipart, sjablonen en de groottes van je foto’s in het online bewerkprogramma van albelli.

Kaarten Vrolijk en Zalig kerstfeest

Een kleurrijk kaartontwerp met een raster vol met foto's, met kleurwielen voor groenblauw, geel en rood.

Als je op zoek bent naar een hip, hedendaags en minimalistisch ontwerp voor je gepersonaliseerde kerstkaarten, dat is Vrolijk en Zalig precies wat je zoekt. Het is één van onze nieuwste designs en combineert drukte met heel wat wit en opvallende tekst met felle en leuke lettertypes. Of je nu een gepersonaliseerde gevouwen of platte kerstkaart wil ontwerpen, de omslag is standaard voorzien van een raster waaraan je negen foto’s kan toevoegen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om slechts acht, of nog minder, foto’s toe te voegen. Aan jou de keuze. Volledig uniek. Je kan de tekst bewerken met je eigen woorden en je kan het lettertype en de kleur aanpassen. Ga naar het online fotoprogramma van albelli om je foto’s te uploaden en aan de slag te gaan met je eigen Vrolijk en Zalig design. Al onze kaarten zijn inclusief envelopjes.

 

Ga naar de albelli startpagina en bekijk al onze fantastische producten en aanbiedingen en ga zelf aan de slag met een geweldig fotoproject.

begin nu

Reacties